ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Florin Cîțu a ieșit luni seară să ne spună, în esență, nu mare lucru, după ce componenta useristă a guvernului a încercat să-și demită propriul guvern și, nereușind, și-a anunțat demisia în bloc.
 
Cîțu a spus că, deocamdată, nu a văzut demisiile semnate și a repetat încontinuu (de 8-9 ori!), sfidând întrebările presei, că asocierea USR-PLUS cu „un partid extremist” și copierea „metodei Dragnea” este cel mai mare rău pentru România - în opinia premierului. Spre deosebire de „binele” cu care ne-a obișnuit executivul Cîțu în cele peste 9 luni de guvernare sub regimul stării de alertă perpetue. Știrea serii ar fi recunoașterea indirectă a responsabilului care și-a pus semnătura pe fiecare nouă prelungire a stării de alertă că, pentru el, nu există nici o urgență în Sănătate. Iată ce perlă a slobozit șeful guvernului: 

Jurnalistă (min. 3:18): -Având în vedere pandemia, aveți un nume pentru interimarul de la Sănătate?
Florin Cîțu: -Singura certitudine pe care o avem acum este că au semnat cu AUR și au făcut o schemă a lui Dragnea.

Este declarația unui om care conduce România în starea de alertă din domeniul Sănătății și a cărui grijă principală nu este Covidul, ci Simion și Dragnea. Putem dormi liniștiți, România e pe mâini bune!