ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ciuda faptului că s-a pensionat la sfârșitul anului trecut, Dr. Anthony Fauci rămâne în continuare în personalul birocrației guvernamentale din domeniul sănătății de la NIH și își menține statutul de cel mai bine plătit birocrat din guvernul federal. În plus, Fauci și-a asigurat un detașament de securitate pe termen nelimitat, finanțat de contribuabili, a confirmat The Dossier. 

Fauci continută  să  rămână în cadrul personalului de la Institutul Național de Sănătate(NIH), deși în august 2022, Fauci a scris că va "demisiona" din funcție în decembrie.
 
Rămâne neclar care este noul rol al lui Fauci la NIH. Tot ce știm este că el nu mai conduce Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID).Această poziție este deținută acum de Hugh Auchincloss, adjunctul lui Fauci dintotdeauna. Auchincloss este un conflict de interese în toată regula. Fiica sa este director în cadrul Big Pharma, iar fiul său este membru al Congresului SUA.

Noul statut al lui Fauci a fost descoperit de Dr. Marty Makary de la Universitatea Johns Hopkins.

Makary scrie, citând surse de la NIH:

„O sursă apropiată mi-a spus că Casa Albă a luat decizia de a-l păstra pe Dr. Fauci angajat al guvernului pentru a-și păstra echipa de securitate formată din șerifi americani. Fostul director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) a primit amenințări cu moartea, inclusiv una despre care se crede că ar fi fost un complot interceptat pentru a-i face rău.”

El continuă:

„Unii membri ai personalului de la NIH sunt pur și simplu frustrați de ideea că fostul director al NIAID, în vârstă de 82 de ani, face parte dintr-o rețea internă de actori guvernamentali moșteniți, care sunt "îngrijiți" unii de alții. Dacă Dr. Fauci este încă "în cărți", acest lucru ar fi în concordanță cu un model de oameni de știință mai în vârstă de la NIH care sunt mutați în cadrul guvernului la sfârșitul carierei lor.

Contactați de The Dossier, atât șerifii americani, cât și NIH au refuzat să confirme sau să infirme faptul că Fauci rămâne pe statul de plată al guvernului. Cu toate acestea, The Dossier a confirmat în mod independent faptul că Fauci primește un dispozitiv de securitate pe cheltuiala contribuabilului american, ceea ce confirmă faptul că acesta rămâne pe lista de personal a NIH. Deși atribuțiile sale sunt neclare, Fauci rămâne clasificat ca "angajat" în registrul NIH.