ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anunț-surpriză făcut de un diplomat polonez de rang înalt. În timpul unui interviu pentru o televiziune franceză, ambasadorul polonez în Franța, Jan Emeryk Rościszewski, a sugerat că ar putea exista o situație în care Polonia nu va avea altă opțiune decât să se alăture conflictului în curs de desfășurare cu Rusia. "Nu vom avea de ales", spune ambasadorul, potrivit Știripesurse.
 
„Deci, fie Ucraina își va apăra independența astăzi, iar dacă nu, vom fi forțați să ne alăturăm acestui conflict, pentru că valorile noastre fundamentale, care sunt la baza civilizației noastre, sunt în joc, așa că nu vom avea de ales”, a declarat Jan Emeryk Rościszewski la postul de televiziune francez LCI.

VIDEO:
 
 
 
Jan Emeryk Rościszewski este ambasadorul Poloniei la Paris din martie 2022. Anterior, timp de 30 de ani, a ocupat funcții de conducere în instituții financiare poloneze și străine.