ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou mesaj zguduitor a fost postat de Alexandru Cumpănașu, după ce a fost acasă la familia Alexandrei. Mama fetei, profund îndurerată a spus că simte că fata ei e în viață și crede că e o fată puternică și speră că Dumnezeu o va aduce înapoi acasă. În același mesaj, mama Alexandrei spune că, în cazul în care fiica sa este moartă, toți care au greșit să plătească.

”#112vreausatraiesc. APELUL SI DISPERAREA UNEI MAME IN FATA UNUI STAT MAFIOT SI ABUZIV: Dupa ultima vizita la parintii Alexandrei si disperarea acestor oameni recunosc ca am innebunit si nu mai astept nimic de la DIICOT! TREBUIE SA NE LUAM VIATA IN MAINI. ACEASTA FEMEIE ESTE DISPERATA asa cum este fiecare mama sau familie din Romania. De AZI M-AM hotarat. NIMENI NU MERITA SA SUFERE IN HALUL ASTA PT CA AVEM UN STAT MAFIOT. HOTARATI-VA DACA VREM SA TRAIM ASA SAU LUPTAM IMPREUNA!!! MIE MI-A AJUNS. VREAU SA SCHIMB ACEST SISTEM ODIOS. In perioada urmatoare voi face un ANUNT si am NEVOIE OPINIA si sfatul dumneavoastra. NU PUTEM CONTINUA ASA!!!!! SUNTETI GATA DE LUPTA?????????. #OROMANIEFARACLANURI, #OROMANIEFARAMAFIE”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Apelul disperat al mamei Alexandrei: 
 
„Dumnezeu este mare, poate cu ajutorul lui va veni copilul acasă. Noi așteptăm să vină, și îi rugăm pe toți cei care o văd, care au semne că ea trăiește, să ne anunțe. Dar să fie serioși, fără alarme false. Eu o simt că trăiește, ea este o fată puternică. A avut curajul să sune la 112 și nu a ajutat-o nimeni.

Sper ca ea singură să scape dacă poliția nu face nimic deocamdată. Mă uit la pozele ei de dinainte de a fi răpită, la un botez sau majorat, unde a fost. Era plină de viață, un copil foarte cuminte. Oriunde ar fi Alexandra, vreau să știe că noi o iubim și o așteptăm acasă, din tot sufletul. Sper ca autoritățile măcar de data asta să își facă datoria și să încerce să o găsească. Este foarte greu, pe zi ce trece e foarte greu.

Trec pe lângă cameră, parcă o văd în pat, mă aștept să fie acolo, să strig la ea. Dacă o fi să fie moartă în butoiul ăla, sper ca toți care au greșit să plătească și ne vom lupta ca toți cei care au greșit să plătească. Indiferent cine sunt.

Nu știu cum voi reacționa pe 15 septembrie, când ea trebuia să facă 16 ani. Sper să o găsim până atunci, să o aducem acasă”, spune mama Alexandrei, la mai bine de o lună de la dispariția fetei.