ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Departamentul de poliție din Seattle, deja epuizat, se pregătește pentru un nou eșec. Orașul este pe cale să concedieze până la 403 ofițeri, aproximativ 40% din cei 1.000 de angajați, pentru că nu s-au vaccinat anticovid până la termenul limită de 18 octombrie, potrivit rapoartelor locale, scrie New York Post.

"Mediul a fost destul de toxic și negativ", a declarat un ofițer anonim pentru Fox 13 News. "Nu doar din cauza întregului mandat, ci și înainte de acesta. Nu sunt sigur că acesta ar fi un loc bun pentru mine să lucrez pe termen lung pentru sănătatea mea mintală. A fost foarte stresant".

Un număr de 292 de ofițeri nu au prezentat încă dovada vaccinării COVID până la data de 6 octombrie, relatează postul de televiziune. În plus, 111 ofițeri așteaptă rezultatele cererilor de scutire, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Seattle, sergentul Randy Huserik.

Departamentul de poliție din Seattle a pierdut deja peste 300 de ofițeri de când revoltele Black Lives Matters și mișcarea "defund the police" au zguduit orașul în 2020, punând ofițerii în centrul furiei politice și publice.