ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte brazilian Jair Bolsonaro a fost internat într-un spital din statul american Florida din cauza unor "dureri abdominale", a confirmat soția sa, potrivit Al Jazeera.

"Dragii mei, vin să vă informez că soțul meu Jair Bolsonaro se află sub observație la spital din cauza unui disconfort abdominal rezultat în urma înjunghierii primite în 2018 de la un fost membru al PSOL", a scris luni Michelle Bolsonaro pe Instagram, făcând referire la acronimul Partidului Socialismului și Libertății din Brazilia.

"Ne rugăm pentru sănătatea sa și pentru Brazilia. Dumnezeu să ne binecuvânteze", a adăugat ea.


Bolsanaro a fost spitalizat anterior pentru probleme abdominale în urma înjunghierii din 2018 la un miting de campanie. Atunci fostul președinte a petrecut două săptămâni la terapie intensivă.

Bolsonaro a suferit cel puțin patru intervenții chirurgicale de la atacul comis de un suspect care a fost declarat ulterior inapt din punct de vedere psihologic pentru a fi judecat. Suspectul a susținut că a acționat la "un ordin de la Dumnezeu".

 (Bolsonaro, 09.01.2023, în spitalul din Florida)

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, stând jos și spital