ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doi medici și o asistentă de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara au fost infectați cu coronavirus după ce s-au vaccinat anti-COVID. 

Trei cadre medicale, infectate cu COVID după ce s-au vaccinat. Specialiștii sunt de părere că, cel mai probabil, cele trei cadre medicale să se fi contaminat între momentul ultimei testări și cel al vaccinări, fără să prezinte însă simptome.
 
Directorul Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, Cristian Oancea, a explicat la Digi24 că cele 3 persoane aveau deja boala, dar erau asimptomatice în momentul vaccinării.
 
Un caz similiar, de detectare a viruslui după vaccinare s-a consemnat la Iași, unde chiar fosta șefă a a Secției de Infecțioase, medicul Carmen Dorobăț, a fost confirmată pozitiv la testul COVID.
 
Conform declarațiilor făcute la Antena 3, Carmen Dorobăț s-a vaccinat împotriva noului coronavirus pe 27 decembrie, dar zilele trecute a anunțat că a fost infectată cu COVID-19.