ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Familia și prietenii polițistului Bogdan Gigină, care și-a găsit sfârșitul căzând de pe motocicletă într-o groapă aflată pe carosabil, în zona Casei Radio din București, în timp ce deschidea coloana oficială a ministrului de Interne de atunci Gabriel Oprea, cer să se facă dreptate. La șapte ani de la moartea polițistului dosarul nu a fost rezolvat, informează RTV.

Astăzi, familia și prietenii lui motocicliști au refăcut ultimul traseu al polițistului și au ținut un moment de reculegere la locul tragediei de acum șapte ani.

La vremea respectivă, manifestanți de toate culorile politice, dar în special #rezist, au ieșit în stradă pentru a cere anchetarea lui Gabriel Oprea, care nici azi nu a fost considerat responsabil de moartea tânărului motociclist MAI. FOTO din 2015:

Astăzi, când fosta ministră a Justiției, Monica Macovei, este chiar care a zdrobit un motocilist, pe fostul angajat ISU/MAI Constantin Ilie, aflat în stare gravă la Spitalul de Urgență din București după 12 zile de la accident, nimeni nu mai iese în stradă, deși făptașa nu a fost audiată de Parchet și nici măcar nu i s-a suspendat carnetul.

Detalii aici: FOTOGRAFII în premieră cu motociclistul Constantin Ilie, rănit grav de Monica Macovei. La 12 zile de la accident, Macovei este liberă să circule, fără a avea carnetul suspendat și fără a fi audiată de procurori. Se încearcă mușamalizarea cazului