ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Chirurgul estetician Adina Alberts a lansat pe pagina sa de Facebook o teorie legată de dispariția fetelor la Caracal. Într-o scrisoare deschisă adresată premierului Viorica Dăncilă, aceasta susține că fetele sunt în viață și, cel mai probabil, sunt scoase din țară la produs, pentru că „valorează greutatea în diamante”. 

”Stimată doamnă, cu respect pentru funcția pe care o ocupați în stat, dați-mi voie să va spun că dvs sunteți, în toată povestea asta, foarte departe de adevăr! Dvs cu referendumul despre care vorbiți public… Fetele astea nu sunt moarte! Doamna, mai pierdeți mult vremea!?!? Sesizați, pentru Dumnezeu, INTERPOLUL!!! Dați-le în urmărire generală.

Există organisme internaționale care se lupta din greu cu acest fenomen. Știți că România ocupă locul întâi în Europa la traficul de minori pentru sex și organe?!? Deplasați-va personal la Caracal, "înghesuiți-l” pe procurorul care a întârziat acțiunea polițiștilor și aflați adevărul! Luați-o la întrebări și pe doamna procuror care a ieșit public alaltăieri seară, la 21:30, ora de maximă audiență, și cu lacrimi în glas ne-a anunțat că "în cenușă din cazan s-au găsit bijuteriile Alexandrei, recunoscute de mama fetei, precum și fragmente de oase și dinți ce par a fi umani”, declarație publică ce a avut o singură menire, aceea de a ne face pe noi toți să credem că fetele sunt moarte și să ne obișnuim cu ideea”.

”Fetele astea nu au fost răpite ca să fie omorâte, ci ca să "producă”!”


 
”Iată niște indicii care mă fac să cred cu tărie că aceste fete sunt în viață și probabil sunt deja scoase din țară!

1. Simplu fapt că pe lângă situația Alexandrei, se încearcă "o rezolvare” și a celuilalt caz cu notorietate publică, acela al Luizei… care necesită, nu-i așa, și acesta o soluție gen "praf în ochi”!

2. Cazanul în care cică a incinerat-o pe fată… cum să incinerezi un corp într-un cazan?!? Corpul uman conține 70% apă. Că să incinerezi un corp îți trebui minim 2 ore temperatura de peste 1000 de grade Celsius, temperatura pe care nu o poți obține decât într-un cuptor special! La crematoriu IML din Bucureșți, când se incinereaza un cadavru, miroase tot Berceniu. Cum puteți crede că Alexandra a fost incinerată în cazan, în aer liber?!

3. Ieșirea publică a dnei procuror, seară, la 21:30, total neobișnuită, oferind detalii menite să ne "facă praf” pe noi telespectatorii, și să ne șteargă orice urmă de îndoială asupra morții acesteia!


 
4. Mama Alexandrei a primit un telefon de la un număr necunoscut și o voce bărbătească i-a spus:”Mama soacră, eu și față ta am plecat în Anglia că să facem bani!”

5. "Criminalul” declara că a surprins-o pe față la telefon apelând 112. Păi oricine știe că, după un apel la 112, ar fi trebuit că poliția să ajungă urgent. "Criminalul” asta, în schimb, nu s-a sinchisit, și "a omorât-o, a tranșat-o, a incinerat-o” parcă știind că nimeni și nimic nu-l va deranja din treaba!

6. Faptul că mama Luizei, după o prima tentativă nereușită pe care am avut-o de a discuta la telefon, atunci când am sunat-o din nou după 2 zile, mi-a zis că e greșeală și că ea n-are nicio fată, deși vocea era aceeași! Probabil a fost amenințată!

7. Dacă fetele ar fi fost moarte, nu ar mai există această reticență din partea poliției, procuraturii, această lentoare incredibilă în a acționa…


 
8. Și nu în ultimul rând, simplu fapt că așa zisul criminal avea bluza galbenă a copilei aruncată lejer pe umeri… mi se pare sugestiv pentru toată această dorința de manipulare a maselor! Doamna, ce fac specialiștii de pe lângă dvs?!? Deci, doamna, fetele astea valorează greutatea lor în diamante! Fetele astea nu au fost răpite că să fie omorâte, ci că să "producă”!

Uitați-vă la tinerețea și la frumusețea lor!!! Șțiți câți bani "produce” o fată de calibrul acesta, pe zi?!? 50 000 DE EURO/ZI Șțiți câți clienți sunt obligate să aibă într-o singură zi?! 100-150 DE CLIENȚI/ZI Mai puteți respira, doamnă?!?! Mai puteți dormi noaptea?!! Pentru că eu, nu! Pt dvs, doamna, ar trebui să fie foarte ușor să accesați niște informații clasificate. Ar trebui să fie foarte simplu să va informați corect, aveți pârghii, aveți instituții, aveți puterea! De ce n-o faceți?!? Căutați și la Brăila! Va implor… din nou!”, a scris medicul estetician pe Facebook.