ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul din Los Angeles, Eric Garcetti, complet vaccinat, a fost testat pozitiv la COVID-19 în timpul summit-ului climatic COP 26 și se află în carantină în camera sa de hotel, scrie Daily Mail.

Garcetti, care este complet vaccinat, se izolează acum în camera sa de hotel din Scoția și nu pare să sufere de efecte secundare grave.

Biroul său a anunțat diagnosticul într-un tweet care spunea: "Primarul Garcetti a fost testat pozitiv pentru COVID-19 mai devreme astăzi.

'El se simte bine și se izolează în camera sa de hotel. El este complet vaccinat'.

Nu este clar dacă alți lideri care au fost în contact cu Garcetti au intrat între timp în izolare ca măsură de precauție.

El a fost testat pozitiv la câteva ore după ce președintele Biden a părăsit COP26, sau Conferința Națiunilor Unite privind schimbările climatice din 2021, pentru a se întoarce la Washington DC. Biden și-a petrecut zilele de luni și marți la conferință.

Biden nu l-a văzut pe Garcetti la eveniment, a declarat un oficial de la Casa Albă pentru DailyMail.

Garcetti trebuia să modereze miercuri un grup de discuții "privind finanțarea internațională pentru a sprijini acțiunile orașelor în domeniul climei", iar apoi trebuia să participe la o altă discuție privind combaterea schimbărilor climatice.  

Garcetti a fost fotografiat urcând într-un tren neutru din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon la Londra, la 1 noiembrie, pentru a se deplasa la summit împreună cu primarul Londrei, Sadiq Khan. Ambii bărbați purtau măști în acel moment. 

Nu este clar ce vaccin a primit primarul.