ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jacob Clynick, în vârstă de 13 ani, din Zilwaukee, statul Michigan, a decedat la mai puțin de 3 zile după administrarea celei de a doua doze de vaccin anticovid. Mătușa sa a raportat că Jacob era un adolescent sănătos, fără probleme ascunse de sănătate. La autopsie, s-a aflat că inima băiatului era mărită și înconjurată de un lichid.
 

”Acum o săptămână, copilul fratelui meu, în vârstă de 13 ani, și-a făcut al doilea vaccin anticovid. La mai puțin de 3 zile după, băiatul a murit. Autopsia inițială(făcută vineri) a arătat că inima lui era mărită și înconjuirată de un lichid. El nu a avut nicio problemă de sănătate. Nu lua medicamente”, a declarat mătușa lui Jacob

”Familia noastră este devastată. M-am luptat mult să pot pune acest mesaj pe Twitter. Sunt pro-vaccin. Ne-am vaccinat și eu, și copilul meu de 14 ani. Știu că, în general, vaccinul este sigur. Doar că acum Jacob a murit”, a mai adăugat aceasta.
 
 
 

Până și CNN recunoaște că adolescenții și copiii par să aibă reacții imediate mai puternice la vaccin decât adulții. Medicii din Virginia și Texas au raportat constatări similare într-o serie de cazuri la șapte bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 39. Și aceștia au avut simptome alarmante, inclusiv dureri în piept. Ei au fost diagnosticați cu miocardită, au fost tratați și externați, au raportat medicii în revista Circulation. "Luați în considerare miocardita și pericardita la adolescenții sau adulții tineri cu dureri acute în piept, dificultăți de respirație sau palpitații”, îndemna CDC, într-o recomandare adresată medicilor.

Familia devastată a anunțat înmormântarea băiatului, declarând astfel:

”Fiul, fratele, nepotul și prietenul nostru iubitor s-a stins din viață miercuri, 16 iunie 2021, la reședința sa. Avea 13 ani. Jacob Michael Clynick s-a născut la 2 august 2007 în Rockwood, Michigan, la Joseph Clynick și Courtney Jones. A fost elev la Zilwaukee Elementary. Jacob a fost un membru credincios și activ al grupului de tineret al bisericii timp de mulți ani.

Îi plăceau jocurile și iubea Pokémon. Jacob era cunoscut pentru glumele sale și avea un meme pentru fiecare ocazie. Dar, ceea ce a iubit cel mai mult a fost familia sa. 

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 26 iunie 2021, la ora 14:00, la Deisler Funeral Home, 2233 Hemmeter Road, Saginaw, MI 48603. Episcopul John Lowry va oficia”.
 
 
 
 
Amintim că, în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, au fost raportate zeci de cazuri de inflamații cardiace și unele cazuri de tulburări de coagulare a sângelui. Un articol despre șapte adolescenți americani din mai multe state, publicat de AP în Pediatrics, se numără printre cele mai recente rapoarte privind inflamațiile cardiace la copii descoperite după vaccinarea cu COVID-19.

Mătușa lui Jacob declara în urmă cu un an faptul că ”Republicanii sărează pământul pentru președinția lui Biden. Punerea sub semnul întrebării a siguranței vaccinului anticovid ar putea duce la milioane de morți, dar dacă îi oferă lui McConnel o majoritate în 2022, atunci pentru ei merită”.

Cu toate acestea, în urmă cu o zi, femeia scris pe twitter: ”CDC ar trebui să investigheze cazul acesta. Au fost și alte cazuri de miocardită în rândul tinerilor care au primit a doua doză de vaccin pfizer. Au murit și alții din cauza asta sau nepotul meu este primul? Cred că părinții ar trebui atenționați de riscul administrării vaccinului”

O strângere de fonduri a fost organizată pentru înmormântarea lui Jacob. În descriere scrie astfel:

”Jacob Clynick, 13 ani, a murit pe neașteptate la 16 iunie 2021. Familia mea a pierdut pe neașteptate acest copil minunat în cursul zilei de astăzi. Jacob a terminat recent clasa a 8-a și abia aștepta să înceapă liceul și să se alăture trupei. Era incredibil de încântat să ia lecții de trompetă în această vară pentru a se pregăti pentru asta. Jacob a fost iubit de toți cei pe care i-a întâlnit.  Personalitatea sa glumeață lumina încăperea ori de câte ori intra - la școală, cu prietenii săi și cu familia sa; deși nu mai este fizic printre noi, știm că spiritul său iubitor va trăi în continuare în toți cei care l-au cunoscut.

”Nu există cuvinte de mângâiere care să înlăture durerea pe care o simt prietenii și familia lui Jacob, dar știu că nu ne dorim ca părinții lui să fie împovărați de cheltuielile de înmormântare.  Vă rugăm să luați în considerare posibilitatea de a face o donație pentru fondul funerar al lui Jacob.  Voi folosi toate donațiile pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare a vărului meu și pentru a oferi sprijin financiar familiei mele în această perioadă suprarealistă, deoarece a fost complet neașteptată”.  
 
 
 
 
DailyVeracity observă că acum mătușa cere CDC - organul de control american - să verifice toate aceste cazuri în timp ce acum câteva luni considera că eventualele milioane de victime ale vaccinurile merită dacă aduc schimbarea republicanilor...