ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tânără de 34 de ani moartă subit în ziua nunții ei

Tom Mann, o vedetă a emisiunii TV X Factor, a dezvăluit că logodnica lui, Danielle Hampson, a murit sâmbăta trecută, pe 18 iunie, chiar în dimineața zilei nunții lor.

Cântărețul a împărtășit luni un omagiu sfâșietor, dezvăluind că iubirea vieții sale și mama fiului său în vârstă de opt luni a decedat în primele ore ale zilei de sâmbătă.

Tom - care și-a găsit faima în trupa Stereo Kicks - a împărtășit o fotografie a lui Dani și a fiului lor Bowie, în timp ce a dezvăluit că se simte "complet distrus", dar a jurat să rămână puternic de dragul fiului lor mic.

Tom tocmai se întorsese luna trecută dintr-o vacanță cu Danielle, 34 de ani, director de PR, în Sardinia.

Danielle nu suferea de nicio problemă de sănătate cunoscută, iar cauza morții sale este necunoscută, scrie DailyMail.

Fotbalist mort subit la 26 de ani

Fundașul Jaylon Ferguson de la echipa de fotbal american Baltimore Ravens a murit subit azi la vârsta de 26 de ani: Polițiștii investighează moartea "discutabilă" a sportivului, tată a trei copii, care era în "cea mai bună formă a carierei" și era pregătit pentru un nou sezon, transmite azi, miercuri, 22 iunie 2022, Daily Mail.

Ferguson a avut o carieră remarcabilă la Universitatea Louisiana Tech înainte de a se alătura National Football League (NFL), a declarat miercuri agentul său.

Ofițeri din cadrul departamentului de poliție al orașului au declarat că l-au găsit pe Ferguson în stare de comă într-o reședință din Baltimore, marți, în jurul orei 23:25, după ce au răspuns la un raport privind un "deces suspect".

Ferguson, tată a trei copii, care își făcuse un loc pe lista de jucători a clubului de baseball din Baltimore, a fost tratat de medici la fața locului, au spus polițiștii, dar ”nu și-a mai recăpătat cunoștința”.

El a fost declarat mort la fața locului.

Baschetbalist mort subit din „cauze naturale” la 25 de ani

Un fostul baschetbalist al Asociației Naționale de Baschet americane (NBA), atacant la echipa Purdue, Caleb Swanigan, a murit la 25 de ani, la doi ani după ultimul său meci cu Portland: "Lumea a pierdut un suflet blând noaptea trecută”, a anunțat marți, 21 iunie, Daily Mail.

Echipa Purdue a anunțat decesul lui Swanigan fără a oferi detalii.

Biroul legistului din Allen County (Indiana) a precizat că a tânărul sportiv de 25 de ani murit din „cauze naturale” (!).

VIDEO: Decese subite de sportivi din întreaga lume: