ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șeful Serviciului Administrare Piețe din Deva a decedat luna aceasta. Florin Paico avea doar 50 de ani și mai multe personalități publice i-au adus acestuia un ultim mesaj de adio, scrie ZiaruldeHunedoara. 

Printre aceștia se află și membrii Asociației Rotary Club Deva:
 
„Asociatia Rotary Club Deva anunta trecerea in nefiinta a Presedintelui clubului, Florin Paico. O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer.Sincere condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!” au scris ei. 

Și primarul Devei, Florin Oancea, a postat un anunț oficial pe Facebook, în amintirea lui Florin Paico:

O inimă bună a încetat să mai bată și un suflet mare s-a ridicat la Cer. A părăsit această lume, mult prea devreme, la vârsta de 50 de ani, prietenul și colegul nostru Florin Paico, șeful Serviciului Administrare Piețe. La începutul colaborării noastre a fost consilierul meu personal. Vestea morții neașteptate ne-a îndurerat pe toți. A fost un om deosebit, un om de caracter care punea pasiune și suflet în tot ceea ce făcea. A fost îndrăgit și respectat de colegi și va rămâne mereu în sufletele noastre. În aceste clipe grele suntem alături de familia îndoliată care a pierdut o ființă dragă ce nu poate fi înlocuită. Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Îngerii să îi vegheze drumul lin către Dumnezeu!

Rămas bun, prieten drag!”
 
 
 
Potrivit surselor locale și Florin Paico era vaccinat. 

Un alt deces subit a avut loc tot în orașul Deva, de această dată victima morții subite fiind dublu vaccinată cu Pfizer, potrivit informațiilor oferite de fratele său pe Facebook.
 
May be an image of 1 person and text that says 'Dumnezeu să te odihnească frate'
 
Este vorba despre domnul Ovidiu Gherghina, pe care fratele său, Octavian Gherghina, l-a găsit decedat în locuința proprie. După ce a anunțat moartea fratelui, acesta a răspuns la o serie de întrebări care i-au fost adresate prin intermediul rețelei de socializare, iar la întrebare adresată de una dintre comentatoare dacă era vaccinat acesta a răspuns că avea două doze de Pfizer. 
 
Redăm mai jos discuția în cauză însoțită de foto-capturi:

„Utilizator Facebook: Câte doze de vaccin a făcut? Ce fel de vaccin? Dumnezeu sa îl ierte!

Octavian Gherghina: Două. Nu cred să aibă vreo relevanță. Pfeiser.

Utilizator Facebook: Octavian Gherghina, un prieten de la primaria Deva, Olimpiu, a murit după 3 vaccinuri tot Pfizer. O alta angajata din primaria Deva a murit de curând la fel, viceprimarul din Hunedoara la fel. E de la vaccin, ei le zic morți subite.

Octavian Gherghina: Tot două am.

Utilizator Facebook: Încă unul din Deva s-a dus. Florin Paico șeful pieței agroalimentare, 50 ani, vaccinat.

Octavian Gherghina: Niciodată nu vor răspunde. Cancerul e prea mare.

Utilizator Facebook: Octavian Gherghina, nu se poate musamaliza chiar tot. În fata lui Dumnezeu vor răspunde. Oamenii se trezesc ca au fost păcăliți, îmbolnăviți, omorâți. Unii sanatosi.

Octavian Gherghina: Oamenii nu mai au voință, nu mai sînt uniți. Cum spunea Horea.... nu mi-e teamă de robie , mi-e teamă să nu mă obișnuiesc cu ea. Ne-am dat libertatea pe confort. Constituția a fost modificată fățiș pentru hoți și interlopi ....

Utilizator Facebook: Criminalii vor raspunde!

Octavian Gherghina: Să fii sigur de asta! Ar trebui să facem toți, tot ce ne stă în putere pentru pedepsirea exemplară, în așa fel încât nimeni, niciodată să nu mai oblige pe alții la tratamente fals medicale! Dar toti! Doamne, unde s-a ajuns! Toți care au îndemnat din diverse interese sau au constrâns oamenii în orice fel la așa-zisul vaccin, ar trebui jupuiți de vii, linșați!”