ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vanessa Gelman, care ocupă funcția de director principal al Pfizer pentru cercetare la nivel mondial, fuge de jurnaliștii Project Veritas când e întrebată de ce a ascuns faptul că vaccinurile conțin celule de fetuși avortați.

Amintim că Vanessa Gelman a încurajat personalul companiei să fie atent atunci când vorbește despre celulele fetale umane în programul de vaccinare al companiei:

"Riscul de a comunica acest lucru în acest moment depășește orice potențial beneficiu pe care l-am putea vedea, în special în ceea ce privește membrii publicului larg, care ar putea prelua aceste informații și le-ar putea folosi în moduri pe care noi nu le dorim să fie difuzate. Nu am primit nicio întrebare din partea factorilor de decizie politică sau a mass-mediei pe această temă în ultimele săptămâni, așa că dorim să evităm să ridicăm acest subiect dacă este posibil", scria Vanessa Gelman.
 
VIDEO: