ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul jucător de linie ofensivă de la Notre Dame Paul Emmett Duncan III, cunoscut sub numele de "Paul Duncan", care avea 35 de ani, a murit subit vinerea trecută în urma unui atac de cord în timp ce ieșise să alerge în cartierul său, potrivit soției sale, citate de presa alternativă americană.

Sâmbătă, Ellen Duncan, soția lui Duncan, a intrat pe Instagram pentru a împărtăși vestea tragică că soțul ei a murit în mod neașteptat.

„Ieri, vineri, 15 iulie, Paul a făcut un stop cardiac în timp ce alerga în cartierul nostru”, a anunțat soția îndurerată. „Astăzi a fost declarat în moarte cerebrală. Vom face un examen medical pentru a înțelege cauza morții”.

Potrivit necrologului lui Paul, „vizitarea va avea loc duminică, 24 iulie 2022, de la ora 13:00 la 17:00, la H.M. Patterson & Son-Oglethorpe Hill Chapel. Familia și prietenii se vor aduna pentru a celebra viața lui Paul la o slujbă de pomenire luni, 25 iulie 2022, la ora 11:00 a.m., la Biserica Catolică Our Lady of the Assumption”. Înmormântarea va urma imediat la columbariul din incinta bisericii din Atlanda, statul american Georgia.

Lui Paul îi supraviețuiesc soția sa, Ellen, și fiicele lor adorabile, Dillon și Sloane (foto).

Paul Duncan a fost jucător de linie ofensivă pentru Fighting Irish în perioada 2005-2009. După ce și-a primit diploma, Duncan a jucat cu Denver Broncos din Liga Națională de Fotbal (NFL) ca agent liber nedeclarat, potrivit ND Insider.

Și Charles Johnson, fostul jucător al echipei Pittsburgh Steelers, care a câștigat în cele din urmă un Super Bowl cu New England Patriots, a murit subit zilele acestea. Sportivul, care lucra ca antrenor la o școală americană, avea 50 de ani. Cauza decesului nu a fost dezvăluită, după cum a transmis joi, 21 iulie 2022, DailyMail.

Decesul său a fost confirmat de Heritage High School din Carolina de Nord, unde era director sportiv.

„RIP Antrenorul nostru”, a scris marți pe Twitter echipa. „Vei lipsi multora, în special familiei tale Husky”.

Citiți și O listă impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură. Publicații americane și germane scriu despre numărul neobișnuit de mare de jucători care s-au prăbușit pe teren. La noi, OMERTA