ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doliu în lumea filmului. La doar 43 de ani, în urma unei febre mari, actrița Monica Carmen Comegna, cunoscută pentru rolul din South Kensington, a murit astăzi, titrează Positano News.
 
Interpreta era originară din Casoli în Abruzzo, avea un partener pe nume Enrico și o fetiță pe nume Nina: părinții ei Rosanna și Donato îi plâng moartea. Născută în 1980 s-a mutat din Abruzzo la Roma după studiile școlare pentru a-și perfecționa studiile de actorie, după ucenicia clasică, cariera ei a explodat la începutul anilor 2000. Ea joacă rolul Francescei într-un episod din Don Matteo, ea fiind protagonista ca Valentina în filmul Ascultă cântecul vântului după ce debutul filmului ei în South Kensington și respectiv Terra Rossa ca Benedetta și Cicca. Monica Carmen Comegna continuă apoi să participe la diverse ficțiuni italiene de succes precum RIS Delitti Imperfetti și Right of Defense, de mare importanță din partea criticilor a avut rolul ei în filmul Ce cauți din 2001, după cum relatează numeroase reviste de specialitate. Se știe puțin despre biografia actriței care a murit astăzi, care a preferat întotdeauna să-și apere familia de bârfe. Mai mulți regizori cu care a lucrat precum Giorgio Molteni și Carlo Vanzina.

Cauza morții Monicai Carmen Comegna, actriță dispărută astăzi la vârsta de 43 de ani, a plecat de la o febră bruscă. În urmă cu câteva zile, interpretul de film se afla la bordul trenului care trebuia să o ducă acasă din capitală. La Tagliacozzo trenul s-a oprit din cauze externe din cauza problemelor cu terenul și se pare că actrița a răcit foarte tare atât din cauza temperaturilor, cât și din cauza unei ploi neplăcute care a lovit acele zone în acel moment. Așa că Monica Carmen Comegna a avut o febră foarte mare, motiv pentru care a fost internată în Lanciano, din păcate sănătatea ei s-a înrăutățit oră după oră până la moartea ei tragică și sfâșietoare. Un doliu care a strămutat comunitatea Casoli din Abruzzo și întregul teritoriu pentru că actrița a fost foarte apreciată și legată de rădăcinile ei. Potrivit altor surse, femeia a avut simptome de gripă care, însă, nu sugerează o agravare drastică a stării ei de sănătate. Priveghiul actriței Monica Carmen Comegna a avut loc astăzi în Biserica Santa Reparata din Casoli din Abruzzo, unde a locuit. Artista nu a fost prezentă pe rețelele de socializare ca dovadă a dorinței sale de a-și ține viața privată departe de lumina reflectoarelor. Întreaga comunitate din Abruzzo și primarul din Casoli, din provincia Chieti, au îmbrățișat durerea familiei.

Actrița, care s-a întors adesea la părinții ei din Abruzzo, fusese internată în ultimele zile la spitalul „Renzetti” din Lanciano, după ce s-a simțit rău. Starea lui s-a înrăutățit până a murit.

Înmormântarea va avea loc astăzi la Casoli din provincia Chieti, orașul său de origine, în biserica Santa Reparata. „Un final care ne lasă șocați – îi spune primarul Massimo Tiberini lui Adnkronos –, și pentru că era atât de tânăr”.

Ajunsese în cinematograf între sfârșitul anilor 90 și începutul anilor 2000. În anii de carieră a jucat în „Twisted - Listen to the song of the wind” și „Terrarossa”. A făcut parte din distribuția internațională a filmului „South Kensington”, alături de Rupert Everett și Elle Macpherson. Alte filme la care a participat au fost „O familie din întâmplare” și „Cealaltă femeie”. A participat la mini-seria TV „We’re good together”. Actrița își lasă în urmă fiica ei Alessandra, părinții ei Donato și Rossana, fratele ei Mauro și partenerul ei Enric
 
Monica Carmen Comegna morta dopo una febbre alta: l'attrice aveva 43 anni- Corriere.it