ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timpul emisiunii "Fox & Friends Weekend", difuzată sâmbătă de Fox News, fostul președinte Donald Trump a reacționat la fenomenul Freedom Convoy, aflat în desfășurare în toată Canada. Fostul președinte a a avertizat că, în ciuda protestelor care au loc în Canada, situația din Statele Unite este "mult mai incendiară", relatează Breitbart.

"Oamenii din întreaga lume se uită și au respect pentru ceea ce fac", a spus el. "S-au săturat să fie conduși de oameni incompetenți, să li se spună ce să facă, să fie forțați cu mandatele. Obligativitatea vaccinării nu ar fi trebuit să se întâmple”.

”Mandatele sunt foarte, foarte rele - foarte, foarte rele. Și cred că există mult respect pentru ceea ce fac ei. Văd că au pancarte cu Trump peste tot, și sunt mândru că au așa ceva. Dar asta este ceea ce se întâmplă. Poți împinge oamenii atât de departe. Iar țara noastră este și ea gata să explodeze. Nu vă faceți iluzii. Și sunt destui din țara noastră acolo chiar acum, oameni buni. Când vă uitați la ce se întâmplă - când vă uitați la ce se întâmplă în Canada. Țara noastră, cred că este mult mai mult un butoi cu pulbere decât Canada", a declarat Trump.