ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu acordat în exlusivitate jurnalistului Cristian Botez pentru România Liberă, Dr. Adina Albets subliniază eficiența Ivermectinei în lupta contra noului coronavirus, ca tratament alternativ la vaccinurile atât de contestate pentru efectele lor adverse. Doctorița infirmă zvonurile că Ivermectina ar putea produce cancer sau orbire.

„Ivermectina cancerigenă ?!? Nimic mai fals. Ba este exact invers. Cercetători din Japonia și SUA au descoperit că Ivermectina, un medicament utilizat pentru a distruge paraziții, inhibă dezvoltarea tumorală în carcinomul epitelial ovarian.

Ivermectina produce orbire?!? Căci am auzit-o și pe asta! (de la Rafila - nota red.) Este o tâmpenie!

Sunt zeci de medicamente care produc afecțiuni ale vederii, ce pot da în final cecitate, și zac liniștite în rafturile farmaciilor umane, avizate fiind de ANMDM (Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale), precum și de forurile similare internaționale. Că se încearcă o denigrare a acestei substanțe, Ivermectina, pentru a cărei descoperire, atât irlandezul Campbell cât și japonezul Omura au primit premiul Nobel în 2015, acesta poate fi un adevăr! Studii numeroase din întreaga lume arată că această substanță este eficientă atât în vindecarea de COVID-19 cât și în prevenția îmbolnăvirii.
 
Pentru Dumnezeu, sunt 50 milioane de oameni care sunt tratați anual cu Ivermectina, de ani de zile! Nu credeți că cel puțin din punct de vedere al reacțiilor adverse, această substanță a trecut proba? Este utilizată, studiată și folosită de peste 25 de ani. La sute de mii de tratamente cu Ivermectină efectuate până acum, nu credeți că cel puțin din punct de vedere al siguranței administrării, adică al reacțiilor adverse, acest medicament este, de mult, mai bine studiat decât vaccinurile anticovid actuale? Dacă unui jurnalist îi mai poți găsi o scuză, atunci când propagă un neadevăr (cu condiția să-l rectifice public), unui medic (fie el și medic veterinar) ignoranța, autosuficiența sau interesul pecuniar imediat trebuie să atragă definitiv oprobiul public!

Nu avem niciun motiv să denigrăm această substanță. Studiile încheiate până în acest moment arată rezultate îmbucurătoare vizavi de eficiența Ivermectinei în lupta cu Covid. Sute de alte astfel de studii sunt în derulare în prezent. Reacțiile adverse la Ivermectină sunt minime, dacă nu ești infectat cu vreo parazitoză. Se presupune că marea masă a europenilor nu au parazitoze”, a subliniat Dr. Adina Alberts.

Aceasta a spus că Ivermectina era autorizată pentru uz uman și în România, fapt care s-a schimbat cu 5-6 ani în urmă, din motive incerte.

„A avut autorizație. A fost scoasă în urmă cu 5-6 ani. De ce? Nu știu. Eu, când eram rezidentă la Floreasca, îmi tratam pacienții cu scabie, cu Ivermectină. Exista bine-mersi pe atunci. Este autorizată în Franța, Olanda, USA, Africa de Sud, Slovacia, Macedonia. În Grecia și  Bulgaria au introdus-o în studiile clinice în spitale. Doar ați văzut zilele trecute: Slovacia, prima țară UE care introduce în protocolul anti-Covid, Ivermectina!”, a explicat dr. Alberts.

Întrebată de reporterul României Libere de ce, totuși, Ivermectina nu este agreată ca tratament uman în România, doctorița a răspuns că informarea făcută de ANSVSA privind folosirea acestui tratament a fost total greșită. Mai mult, ea sugerează că anumiți medici sunt cointeresați de marile companii farmaceutice să prefere vaccinurile.

ANSVSA (Autoritatea Națională Santiară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor) a dat o declarație publică jenantă! Doamne, câtă ignoranță în fruntea acestor instituții publice! ANSVSA n-are altă treabă decât să informeze TOTAL greșit populația asupra unui medicament uman! De altfel, nici măcar o zi nu a trecut și adevărul despre Ivermectină a ieșit la suprafață. Uitați-vă, vă rog, pe net. Căutați date despre Pfizer și scandalurile și procesele în care a fost implicată această companie, mai mereu. Aflați, astfel, că a fost acuzată că a oferit mită oficialităților și autorităților din mai multe state europene. Au fost și sunt celebrități medicale plătite cu sume uriașe pentru a promova produsele Pfizer. Eu vă pot spune că și medicii sunt cumpărați. Și lista sponsorizărilor, care este publicată pe site-ul ANMDMR (anm.ro), vorbește singură. Dar nu toți medicii sunt corupți. Cei care nu sunt corupți sunt manipulați. Mare parte dintre ei sunt așa de cuminți și inocenți, încât nu și-ar putea în veci închipui că cineva i-ar putea manipula. Exact așa am fost și eu. Un „copil cuminte”, care executa tot ceea ce-mi spunea Big Pharma.
 
Șpaga, mita, incompetența, interesele politice, manipulările.Toate acestea duc la pierderea de vieți omenești. Tragedia de la Piatra Neamț ne-a marcat pe noi toți. Iată, acum, la nici 3 luni, s-a produs o altă catastrofă similară, cea de la Institutul „Matei Balș”. Doamne, Dumnezeule!”, a conchis Dr. Adina Alberts.

Interviul acordat de aceasta României Libere poate fi citit integral aici