ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie în vârstă de 75 de ani din Ventimiglia, a fost găsită moartă la domiciliu în această dimineață din cauze care nu au fost încă stabilite. Ieri, femeia în vârstă, care suferea de diabet și hipertensiune, primise a treia doză de vaccin Covid în centrul de vaccinare din Camporosso, în provincia Imperia, scrie Il Giorno.

 
 "Ieri", a explicat Asl 1(portalul pentr vaccinare) într-un comunicat, "doamnei i s-a administrat a treia doză de vaccin, care era necesară pentru că era o pacientă diabetică și hipertensivă. La ieșirea din centrul de vaccinare", subliniază nota, "ea nu a prezentat niciun simptom.

"În această dimineață - conchide nota Asl 1 din Imperia - femeia a fost găsită fără viață de către fiica sa, care a chemat ajutoare, dar nu a mai fost nimic de făcut. Pentru a stabili o posibilă corelație a vaccinului cu decesul, care a fost deja raportat la AIFA, sunt în curs de desfășurare investigații.