ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Florin Cîțu a declarat, vineri seara, că „oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă și nu se gândește la interesul românilor”. Remarca a fost făcută în replică la afirmația contracandidatului său la șefia PNL, Ludovic Orban, conform căruia coaliția liberalilor cu USR-PLUS ar funcționa fără Florin Cîțu premier - o condiție pe care au pus-o chiar foștii parteneri de guvernare.

„Nu comentez. D-l Orban se pare că este cel mai mare susținător al moțiunii și al USR. Nu voi lăsa România fără guvern. Orice plecare a lui Cîțu înseamnă să lăsăm România fără guvern. (…) Nu ne permitem și oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă și nu se gândește la interesul românilor”, i-a replicat Florin Cîțu contracandidatului său, Ludovic Orban, potrivit G4media.

Același Florin Cîțu a dovedit vineri „infinită” grijă pentru interesul românilor, aprobând prin hotărâre de guvern pașaportul intern de vaccinare și prelungirea stării de alertă, măsuri împotriva cărora românii protestau chiar la acea oră în fața guvernului. Un stil de a guverna dictatorial, de care nu a fost străin nici Ludovic Orban pe tot parcursul anului 2020.