ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Ne adunăm din toată țara pe 30 iunie 2022 în parcarea mare din Piața Constituției din București (Casa Poporului) la ora 17:00 pentru a transmite guvernanților și politicienilor mesajul răspicat al tuturor românilor care au protestat zilele acestea la pompe împotriva prețurilor aberante.

În aceasta parcare vom stabili unde ne oprim să alimentăm de banii care ne-au mai rămas.

Punctul final al evenimentului este PIAȚA VICTORIEI, în fața Guvernului, ora 20:00!

Acest eveniment este notificat legal la Primăria Mun. București atât pentru Piața Constituției cât și pentru Piața Victoriei!”, scrie Luis Bratu de la Legitimă Apărare pe Facebook, în cadrul unui eveniment organizat și ca urmare a deciziei Guvernului de a „ajuta” românii cu 50 de bani în fața scumpirilor nejustificate ale carburanților.

Același activist civic a întreprins deja o primă acțiune de avertizare în fața Guvernului. VIDEO:

Și Mihai Tîrnoveanu de la Calea Neamului a anunțat:

„Protestele din toată țara se adună la București! Organizator: poporul român revoltat. Joi, 30 iunie, ora 17, ne strângem în parcarea din Piața Constituției. Pornim spre benzinării în căutarea Prețului Corect, apoi spre Guvern să-i cerem lui Prețul Corect! 5 lei pe litru, pretul din 2018, asta vrem! Cu cât vom fi mai mulți și mai hotărâți să nu plecăm, cu atât avem sanse mai mari să-l obtinem, să nu ne mai lăsăm călcați în picioare, să nu mai fim umiliți, să nu mai fim mințiți de acești nesimțiți de la putere care-și permit să ne sfideze în față! Soluții există, scăderea TVA la combustibil, reducerea accizelor, folosirea resurselor proprii, controlul speculei, al profitului generat de monopol. Voință politică nu există! Voința politică o putem impune noi, oamenii din popor, prin numărul si determinarea noastră, altfel își vor bate joc în continuare de noi și eventual, ne vor da un leu în minus la pompă, un ”os” aruncat cu îngăduință de la masa bogaților. Nu vom accepta așa ceva, nu vrem ”resturi”, vrem demnitate, vrem un lucru simplu: să trăim decent în țara noastră. E prea mult pentru ei? E un minimum necesar și vital pentru noi!
Ne vedem la București, pentru pentru Prețul Corect și împotriva prețului de vânzare a demnității poporului român către companiile străine!
Cu Dumnezeu înainte!”