ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru în perioada decembrie 1989 - iunie 1990, s-a prezentat, joi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoștință că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990, transmite Știripesurse.

La Parchet se află și fostul premier Petre Roman.De asemenea, sunt așteptați la audieri fostul director SRI Virgil Măgureanu, general (rez.) Mugurel Cristian Florescu, Cazimir Ionescu, Adrian Sârbu și Miron Cozma.

Potrivit unor surse judiciare, fostul președinte Ion Iliescu va fi audiat de procurori vineri la domiciliu, deoarece nu se poate deplasa la sediul Parchetului, având 94 de ani.
 
Amintim că în 16 aprilie, președintele Klaus Iohannis și-a dat avizul pentru punerea sub acuzare a lui Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu.