ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit de Paști despre războiul dintre Rusia și Ucraina, dar și despre cum România ar urma să recapete foste teritorii, potrivit RomâniaTV.

„Mi-am schimbat concepția despre război. Nu sunt nici cu rușii, dar nici cu ucrainenii. Vreau să se termine. Nu am cum să fiu cu ucrainean care închide Biserica, dar nici cu rușii, care sunt cu crima.
 
Eu vreau să luăm Bucovina înapoi care e a noastră. Le-a dat-o rușii lor, s-o luăm înapoi. Și Bucovina și Basarabia să le luăm înapoi. Într-un an de zile ne unim cu Moldova. O s-o luăm și Bucovina de Nord”, a spus Gigi Becali la România TV.

„Dacă te împărtășești cu Hristos, spune lumea s-a scurtat timpul, ba, și eu spun că la mine s-a dilatat! De ce? Când te împărtășești și mergi la biserică ești cu  Hristos și ai o bucurie mai mare a sufletului și nu mai există depresie, care este o boală a păcatului, gândurile dracilor care îl distrug pe om!

Zice Hristos, lăsați-mă să mă îngrop că a murit Tatăl… și zice Hristos lasă morții să îngroape morții lor, pe rudele lui care erau vii, dar le zice morți, pentru că nu au sufletul viață pe Hristos, dacă nu ai ești mort, că esti sclav, nu ești liber, nu faci ce vrei, te iau dracii și te duc la păcat… Eu sunt liber, dacă nu vreau, nu fac, Hristoase, țip la Hristos și vine și sunt liber, asta prima cu sfânta împărtășanie”, a mai spus Gigi Becali, conform RomâniaTV.