ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ÎPS Teodosie a anunțat în emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu, că de Bobotează va merge și în penitenciare, insistând asupra faptului că toți oamenii pot fi iertați dacă se căiesc și îl recunosc pe Iisus Hristos. El a mai spus că le vorbește celor din închisoare despre valoarea libertății. 
 
Totodată, în acest context, IPS Teodosie a comentat și cazul fraților Tate: 

Când aduni fără rațiune mai mult decât trebuie, ești, cum zice Mântuitorul, Mamonar! El lui Mamona, deci este duh rău! Asta e o blasfemie, o batjocură, e de condamnat, nu trebuie spus prea mult, că se dau sugestii (Nota red: IPS Teodosie s-a referit la dosarul de proxenetism în care cei doi frați sunt reținuți iar DIICOT a confiscat un număr impresionant de mașini scumpe, dar mai puține decât au Ion Țiriac și Simona Halep). Se presupune că sunt mai multe ițe amestecate acolo, dar sunt acolo organele de ordine ca să facă lumină acolo. Eu mă rog pentru toți, trebuie să se întoarcă. Toți au posibilitatea, numai să înceapă să se întoarcă de la rău la bine, a declarat ÎPS Teodosie", în emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu.
 
VIDEO: