ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Am avut marea bucurie să fim prezenți în cadrul școlii de vară organizată săptămâna trecută în Hălăucești - Sat European de Tineret 2022, județul Iași.”, a anunțat pe 18 august organizația de propagandă homosexuală Rise Out, organizatoarea marșului homosexual cu copii din Iași, într-o postare pe Facebook.

 „Colegul nostru Mike a ținut două ateliere pentru două grupuri de tineri curioși, cu inițiativă și plini de viață, la care sperăm noi, s-au deschis câteva orizonturi noi de cunoștințe și opinii.

Printre altele, Mike a vorbit despre conceptele ce stau la baza comunității LGBTQ, despre cum este necesar să ne susținem unii pe alții, ce înseamnă o comunitate, incluziune, echitate și discurs activist.

Ne bucurăm enorm că feedback-ul a fost unul pozitiv și le mulțumim din suflet celor din Hălăucești că ne-au oferit ocazia să luăm legătura și cu tinerii din mediul rural, și pentru inițiativa deosebită pe care au arătat-o în desfășurarea acestei școli de vară.”, mai scrie organizația, în spiritul „reformei educației” lui Sorin Cîmpean și Klaus Iohannis.

Citiți și Protejați-vă copiii… pentru că Marea Resetare vine peste ei

De la organizatori mai aflăm că a avut loc și un „atelier de educație sexuală, foarte iubit de tineri si ascultat cu mare atenție, aceștia acumulând mai multe informații despre bolile cu transmitere sexuală”.

Oare părinții și-au dat acordul scris pentru aceste activități? Primăria Hălăucești știe ce a găzduit la sânul ei? Inspectoratul Școlar Județean Iași știe?

Citiți și Andrei Dincă: Bătaie de joc și nerușinare față de români din partea lui Cîmpeanu la simulacrul de dezbatere organizată la MEC pe tema „reformei educației” pe linia directivelor globaliste de tip „Marea Resetare”

„Școala de vară” s-a derulat în siajul unui program „european” de tip sorosit desfășurat la nivel național și care pare dedicat tâmpirii copiilor de la sate. „Programul European Youth Village urmărește să contribuie la dezvoltarea sectorului de tineret din mediul rural, prin activarea tinerilor și autorităților publice, consolidarea politicilor de tineret” etc, se susține pe pagina personajelor.

Foto cu „Mike” și copiii participanți, mai jos. Repetăm întrebarea către autoritățile locale responsabile: Părinții și-au dat acordul scris pentru aceste activități?