ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Politica românească vi se pare mincinoasă, coruptă, ticăloasă, o adevărată ciumă? Aveți dreptate, așa și este pentru viețile celor mai mulți dintre noi. Dar, atunci când părăsim nivelul României și încercăm să ne luăm la trântă în performanțe cu alții, ciuma de mai sus devine un fel de guturai mai năbădăios în comparație cu tuberculoza acelora.

Mă refer, în mod firesc, la Occidentul cel luminat, din care iau ca termen de comparație (că de acolo primim noi comenzi și indicații, de acolo suntem trași de urechi, într-acolo trimitem miliarde de euro și pentru acolo ne oferim noi ținte într-un posbilil conflict nuclear) fruncea democrației, statului de drept, umanismului, libertății, transparenței, cinstei și corectitudinii  etc. etc., Statele Unite ale Americii, farul nostru călăuzitor. Să o facem ordonat și cât mai pe scurt.

1) Alegeri furate, alegeri contrafăcute, alegeri ca o lovitură de stat.

Oricâte s-au spus – cu mare probabilitate de a fi adevărate – despre aranjamentele politice ale alegerilor românești, suntem la ani lumină în spatele americanilor. Nu mai amintesc fraudele de la votul recent din America – liste vechi, contrafăcute, ne-actualizate, voturi multi-multiple, voturi false, morții sculați la vot etc., dar la nivel mega față de ceea ce se spune despre Teleorman – și trec direct la încălcarea legilor de către instituții, politicieni, finanțatori și birocrați în scopul alegerii unuia dintre candidați. Adică, o adevărată coterie politică, transpartinică orizontală și verticală în structurile statului american.

Pornită ca o calamitate pentru Trump, vestita anchetă cunoscută ca Rusiagate ne dezvăluie nu pe surse, nu pe informații, nu pe auzite, ci pe dovezi care nu mai pot fi contrazise, că pentru a-l împiedica pe Trump să câștige a fost pus la cale un adevărat complot, o mașinărie secretă formată din politicieni, șefi ai serviciilor secrete, personal de vârf din guvernul Obama și Obama personal – acesta din urmă, după cum ne-au dezvăluit mailurile îndrăgostiților de la FBI, voind să fie ținut la curent permanent cu starea complotului.

2) Războaie, morți, răniți, refugiați.

Mai toți președinții americani, și ca să nu forțăm memoria să rămânem numai la ultimii trei – Clinton, Bush și Obama – sunt vinovați de declanșarea unor războaie de jaf și cotropire, împotriva celor care se opuneau într-un fel sau altul supremației americane, toate pe motive mincinoase: drepturile omului, evitarea unor genociduri, pericolul reprezentat de cei atacați pentru comunitatea mondială etc.

Au distrus Irakul și l-au  omorât pe Saddam, fost colaborator apropiat al CIA, sub pretextul armelor de distrugere în masă. Care, ce să vezi, nu existau. Au atacat Libia și au transformat-o într-un mare târg de sclavi africani – pentru că aveau informații despre un genocid pe care îl pregătea Gaddafi – alt fost agent al CIA – împotriva propriului popor. Au bombardat Serbia cu bombe și rachete cu uraniu sărăcit pentru că tiranul Miloșevici voia să-i extermine pe albanezii din Kosovo, puși chiar de americani să atace după tipicul terorist obiectivele sârbești. Au atacat direct, sau prin susținerea unor lovituri de stat, Nicaragua, Afganistanul, Siria, Yemenul, Somalia, Sudanul, Hondurasul. Per total, numai în ultimii 20 de ani, milioane de morți și zeci de milione de suferinzi.
 
3)   Dictatori, dreptate, bunăstare, democrație ca minciuni de război.

Dincolo de acuzațiile ipocrite despre democrație, drepturile omului, justiție și lupta împotriva corupției, peste tot unde au reușit să alunge conducerile anterioare – dictatoriale, sau alese prin vot – au pus în loc marionete corupte prin intermediul cărora să jefuiască tot ce se putea din acele state. Ca un exemplu, în timp ce au vorbit despre dictatorii Miloșevici, Saddam, Gaddafi, sau acuză în prezent dictatura lui Putin, a lui Kim Jong Un și altora, SUA nu au fost și nu sunt cu nimic deranjate de dictatori din întreaga lume în măsura în care aceștia le-au servit interesele.
 
4)  Corupție, trădare, violuri, pedofilie, satanism, crime.

În fundația fagmiliei Clinton, acum părăsită de susținători și cu mari probleme legale,  au intrat în toată perioada de după președinția lui Bill și cu precădere în perioada în care Hillary a fost secretar de stat, sute de milioane de dolari (145 au primit numai de la deținătorii companiei Uranium One implicată într-o contestată vânzare către companii rusești). Majoritatea sumelor aveau ca urmare o audiență la dna secretar de stat și rezolvarea unei „probleme”.

Hillary are încă de explicat ce s-a întâmplat la Benghazi, când au fost omorâți ambasadorul SUA în Libia și alți americani, are de explicat ce a vrut să spună când a declarat – imediat ulterior uciderii prin sodomizarea cu o baionetă a lui Gaddafi în plină stradă de teroriștii susținuți de SUA – „Am venit, am văzut, l-au ucis”.

De numele fostului președinte Bill Clinton se leagă nenumărate scandaluri de agresiune sexuală și viol, unele stinse, altele pe rol și chiar informații și mărturii despre participarea în rețele de pedofilie. Doamna sa este o susținătoare a satanismului și a practicilor oculte legate de acesta, inclusiv ritualuri cu copii.

Aș mai aminti  o latură cel puțin tenebroasă a acestei familii distinse, cunoscută în SUA sub numele de Clinton Body Count, o listă de peste 100 de persoane, care au fost în legătură cu Clintonii în afaceri, în timp guvernoratului lui Bill, alături de el ca președinte, personaje din echipa de campanie a lui Hillary, oameni de pază de la Secret Service sau din organisme private etc. O întrebare care circulă peste tot unde se vorbește despre această listă este următoarea: Câți oameni care au murit ai cunoscut în viața ta? 3, 5 10 ; Clintonii au cunoscut numai oameni care au fost împușcați, aruncați în aer, au căzut cu avioanele, s-au accidentat cu mașinile, au murit de inimă și de atac cerebral și toți, după un anumit moment în care, din diverse motive legale, deveniseră periculoși pentru fagmilie. Găsiți o astfel de listă, cu explicații privind relațiile personajelor respective cu familia și poericolul potențial pe care îl reprezentau aici 
http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/BODIES.php#axzz56vQE2XIF. 

Acu, cum le stă pe lângă ăștia lui Iliescu cu vreo mie și ceva de morți, lui Constantinescu cu țigaretele lui 1, 2 și 3, lui Băsescu cu Kovesi, Coldea, nepotul, ginerele și fratele, sau lui Iohannis cu 5 case și turism de 5 stele și lui Dragnea cu o casă pe două străzi? Păi nu arată ca niște găinari amatori?