ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă un deces subit și inexplicabil la o persoană foarte tânără și fără probleme cunoscute de sănătate. Cristian Buta, unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți hair-styliști din Bistrița, s-a stins  în urma unui infarct. Acesta avea doar 30 de ani, era casătorit și avea o fetiță de 3 ani. El a fost găsit fără suflare de soția sa, Ana-Maria, după ce a suferit un infarct, care i-a fost fatal, potrivit Bistrițeanul.ro.
 
De la această publicație a redistribuit știrea pe Facebook și doctorița Christa Todea-Gross, cu următorul comentariu: „Trist. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Parcă ne uităm la un serial al morții, doar cu tineri...”.

La scurt timp de la aflarea veștii, pagina de Facebook a lui Cristian Buta s-a umplut de mesaje de condoleanțe. Printre cei care i-au urat rămas bun s-au numărat colegele sale de la salonul unde lucra de 8 ani:

„Cristian Buta, colegul meu, 8 ani de zile, 5 zile pe săptămână, în fiecare zi mai mult de 10 ore eram împreună, cu bune și cu rele, ca frații. Practic stăm mai mult cu colegii împreună decât cu familia. S-a stins din viață, nu pot să realizez asta, să merg la salon, iar el să nu mai fie…cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. O să-i simt lipsa în fiecare zi, o să-mi fie dor să-l „cert” sau să ne sfătuim, să glumim…viața e atât de scurtă”, a transmis pe rețeaua de socializare Patricia Patco, colega sa.
 
O altă colegă de la Salon Cameleon a lăsat în cronologia Patriciei următorul mesaj:
 
„Cristian Buta nu îmi vine sa cred. Ieri râdeam, glumeam și astăzi...? As vrea sa cred ca e o gluma proasta… Erai sufletul salonului, cine ne mai pune muzica, cine ne mai face sa radem, cine, Cristi ? Haideee înapoi la lucru, colegele tale te aștepta Pop Alexandra, Patco Patricia”, a scris pe Facebook și manichiurista Andreea Hoza