ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Colegul nostru editorialist, Bogdan Stanciu, președintele Asociației Pro Vita București, publică un articol de contraopinie la aberațiile "prizatului" de către Televiziunea Patriarhiei Române Teodor Anatol Baconschi. Un personaj care, atunci când nu se bălăcește în jacuzzi-uri diplomației de cumetrie (cu cumatra Vulpe) se giugulește cu fete de vârsta copiilor lui în parcuri, noaptea. Dar asta ar fi nimic, pe lângă faptul că gonflatul conserva-tor al lui A. Pleșu, care a susținut că Referendumul pentru Familie și Căsătorie este inutil, nu se sfiește să facă propagandă activă așa-ziselor "căsătorii" între homosexuali și, mai nou, uciderii pruncilor nenăscuți.

Ne întrebăm sincer cum se pupă asta cu morala creștină pe care ar trebui măcar să pretindă că o au realizatorii Televiziunii Patriarhiei Române TRINITAS TV? Sau se pupă cu altceva?

Bogdan Stanciu scrie, la scurt: "Aiuritoarele dvs. opinii, acordul cu parteneriatele civile între persoane de același sex dar și cu protejarea familiei, cu un cadru legal permisiv pentru avort dar și cu valorile pro-viață, nu vin din incapacitatea de a înțelege că vă situați pe poziții care se anulează reciproc, ci din complacerea în jegul moral în care trăiește intelectualul „de dreapta” din România.(...) Valabil și pentru Paleologu junior ejusdem farinae. Rușine!"

Integral la rubrica de OPINII: Intelectualul român „de dreapta” față cu crima avortului