ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Abominabil! Ați uitat?

Covidul, vaccinurile și procurorii

De prin septembrie trecut știm că DNA anchetează achiziționarea de către Guvernul liberal Cîțu („Guvernul meu
”, vorba d-lui președinte Iohannis) a unui munte de „vaccinuri anti-Covid”, în valoare de peste 700 de milioane de euro. Chestionat de șeful PSD și de presă cu privire la cantitatea uriașă de seruri, Cîțu a răspuns relativ recent, cu subiect și predicat, că contractul de achiziție a fost parte a unuia "pentru toată Uniunea Europeană” și că „putem să o anchetăm pe Ursula von der Leyensă vedem ce a avut în cap când a făcut un asemenea contract”. Cu alte cuvinte numitul Cîțu se ascunde sub fosta intangibilei șefe de la Bruxelles (încârdășită prima cu Big Pharma) și se face că a uitat că prost (și ticălos, și vinovat) nu e cel care cere ci acela care dă (că doar nu dă din banii lui, ci din ai românilor).

Vă mai amintiți?

Amintind de ancheta DNA am prilejul să vă pun câteva întrebări. Vă mai amintiți că în cam aceeași perioadă în care s-a aflat că Guvernul ar fi achiziționat ori urmează să achiziționeze zeci de milioane de doze de așa zise vaccinuri, în România s-a declanșat o isterie guvernamentală diseminând groaza că virusul e tot mai agresiv iar refuzul vaccinării tot mai periculos? Că la apogeul isteriei numitul
Cîțu i-a făcut "teroriștiși i-a amenințat în fel și chip pe cei ce nu cântau aceeași partitură?

Vă mai amintiți că, exasperat că românii se dovedeau în continuare reticenți, „cineva” a declanșat, pe durata a șase zile din octombrie trecut (18-23) o campanie de presă apocaliptică, prin trei dintre cele mai importante televiziuni (cea publică, ProTv și DIGI 24)?

Că din studiourile celor trei televiziuni ale groazei (plătite pentru asta cu zeci de milioane de euro din banii noștri) au țâșnit direct în mințile și în sufletele românilor și așa înspăimântați aceste jeturi de minciună și ură drăcească: „România trăiește un iad! Nu mai sunt locuri nici la morgi! Morminte săpate cu excavatorul pentru că groparii nu mai fac față! Nu mai sunt locuri nici în cimitire!”? Că se inventau imagini cu oameni nevaccinați ajunși la Urgență agonizând iar mercenarii din studiouri „informau” că îi lasă să moară pe cei nevaccinați? Că rulau încontinuu imagini, ce păreau autentice, cu șiruri de morți pe holurile spitalelor, pentru că
"nu mai sunt locuri nici la morgi”?

Minciuni abominabile

Ros de peste trei decenii de fărădelegile statului
"post-comunist”, moștenitor al celui torționar-securist anterior, am purces la o investigare îndelungată și a acestei istorii.

M-am ocupat de informația centrală: a fost sau nu depășită capacitatea morgilor spitalelor? Nici vorbă. Minciuni abominabile!

Am cerut informații Ministerului Sănătății și
Direcției de sănătate publică București (DSPB). Nici un răspuns! Aveam deja aproape făcută dovada că televiziunile au dus campania pe care au dus-o (pe banii noștri) nu de capul lor, ci la comanda Sistemului. Am chemat în judecată cele două instituții, iar când șefii lor au aflat asta au început să răspundă. Ministerul Sănătății, că spitalele sunt cele care dețin aceste informații (firește că dacă lucrurile ar fi stat măcar într-un singur spital atât de dramatic Ministerul ar fi știut primul). Șefa DSPB (dr Oana Nicolescu - dezinformarea privise aproape exclusiv Bucureștii) răspunde negativ - niciun spital nu s-a aflat în asemenea situație. A doua zi revine însă precipitată - ba nu, au existat patru spitale, și ieri încă nu aveam informațiile acestea, care rezultă din documentele pe care ni le-au transmis ulterior; Sistemul răului aflase deci ce mă apucasem eu să fac, și a intervenit urgent la DSPB. Revin la Direcție și îi cer documentele de la cele patru spitale. Evident că nu există așa ceva, dar un răspuns trebuie dat: corespondența cu instituțiile publice e confidențială (o aberație, conform art 2 lit b și 12 din Legea accesului la informații).

Le cer celor patru spitale informații strict precizate: zilele în care au fost depășite morgile și cu câte persoane decedate în fiecare zi, respectiv copie de pe documentele de evidență din care rezultă depășirea. Bagdasar Arseni răspunde la 14 februarie curent că „pentru intervale scurte de timp” ar fi existat depășiri - însă solicitările mele au fost altele, și foarte clare, și rămase și la această oră fără răspuns. Pe 1 martie Spitalul universitar de urgență îmi comunică că au existat depășiri la morgă, însă nu din cauza creșterii numărului de decese de Covid, ci în principal pentru că familiile nu aveau posibilitatea să-i ridice pe decedați în cele 6 ore prevăzute de lege. De altfel pe timpul campaniei de dezinformare prin televiziuni conducerea Spitalului a negat explicit informațiile apocaliptice cu care fusese vizat. Același răspuns din 1 martie confirmă și falsul DSPB: Spitalul n-a avut corespondență cu DSPB. Celelalte două spitale numite de DSPB (Sfântul Pantelimon și Marius Nasta), cărora le-am adresat de asemeni cereri de informații publice la 2 februarie, n-au dat niciun semn nici după 108 zile (așadar, chiar și numai implicit, nici șefii lor n-au marșat la falsul DSPB și al Sistemului).

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, în serviciul minciunii și el

În plină campanie de dezinformare atroce și de înfricoșare a populației, mai exact la 23 octombrie, Biroul de presă al Patriarhiei Române (controlat de detestabilul propagandist Vasile Băsescu) emană un comunicat prin care anunță că
Arhiepiscopia Bucureștilor (Arhiepiscop, Părintele Patriarh - nota bene!) "iese în întâmpinarea solicitărilor de ajutor” din partea spitalelor ale căror morgi au devenit insuficiente pentru decedații de Covid, punând la dispoziție propriile capele mortuare. Așadar, campania de dezinformare a Sistemului a avut nevoie nu doar de mercenarii din cele trei televiziuni, ci și de credibilitatea Bisericii Ortodoxe. La 24 octombrie m-am adresat Arhiepiscopiei și numitului Birou de presă, rugând să-mi spună "care sunt spitalele care au făcut solicitări de ajutor”. Au trecut peste 200 de zile și n-am primit niciun semn. Iarăși înțelege oricine de ce.

Două judecătoare bodyguarzi ai Sistemului răului

Pentru insultele și amenințările proferate în calitate de prim-ministru l-am chemat în judecată pe Cîțu. În primă instanță, judecătoarea Cristina Alexandra Belu (Judecătoria Sectorului 1) s-a dovedit un bodyguard zelos al politicianului cu un rol odios în gestionarea la noi a diversiunii pandemice planetare cu scopuri pe care le vom înțelege încă și mai bine, și ne vom cutremura, în acest sfârșit de săptămână, când la Geneva va avea loc o așa zisă Adunare Mondială a Sănătății. În procesul privitor la morgi, o altă judecătoare mercenar, Neacșu Georgeta Marilena, de la Tribunalul București. Deși potrivit Legii accesului la informații era exclusiv dreptul meu de a decide să mă judec la Tribunalul București (la sediul celor două instituții, cum am și decis) sau la Tribunalul Bacău (unde am domiciliul) mercenarul în robă și-a declinat competența către Bacău, prin încălcarea legii și a unui important drept procesual al meu.

Sistemul are nevoie să tergiverseze deznodământul și să facă toate mizeriile posibile celor ce-l deranjează. Însă aici prea mult nu-i va mai folosi, de vreme ce adevărul abominabil a fost deja aflat și rostit.

Citiți și EXCLUSIV: LISTA CU BANII ÎNCASAȚI DE FIRMELE PRESEI MITUITE DE GUVERN PENTRU A RĂSPÂNDI TEROAREA COVID ÎN ROMÂNIA