ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru tot ceea ce a făcut pînă acum ca marionetă a clinicilor private, în frunte cu Polisano, de la Sibiu, ministrul Sănătății, Victor Costache, ar fi trebuit de mult chemat la DNA, reținut și arestat preventiv, scrie jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul său. Cristoiu spune că după toate dezvăluirile privindu-l pe ministrul demis al Sănătății, era de așteptat ca acesta să intre în vizorul DNA, însă cel ajuns acum pe mâna procurorilor Direcției Anticorupție este medicul Mircea Beuran. 

„Am tot așteptat să se întîmple asta în țara lui Klaus Werner Vodă. Nu de alta, dar România a fost declarată de Klaus Iohannis drept țara luptei împotriva corupției. Am ținut cont chiar și de răgazul de care au avut nevoie procurorii pentru a o albi pe Carmen Iohannis, nevasta lui Klaus Iohannis, în dosarul cu case obținute ilegal. Cînd ne pregăteam să-l vedem pe Victor Costache săltat de DNA, ne-am trezit cu convocarea și reținerea lui Mircea Beuran, acuzat de o infracțiune comisă în 2018 și denunțată de delatorul de serviciu al lumii medicale brancardierul Emanuel Ungureanu”, scrie Cristoiu pe blogul său.

Jurnalistul susține că există voci care spun că de această operațiune nu ar fi străin Binomul SRI-DNA, care are la sertar și alte dosare, gata să le scoată, înaintea alegerilor, pentru a da de pământ cu PSD.

„Judecînd după lungul șir de denunțuri făcute împotriva marilor medici, brancardierul suferă de sindromul surugiului. Ura față de toți cei care sînt mai mult decît el, brancardierul. Se spune în tîrg că e începutul unei vaste operațiuni electorale declanșate de Binomul SRI-DNA pînă la anticipate de telejustiție pe seama PSD-ului astfel încît să nu mai fim atenți la șmenurile Guvernului Ludovic Orban. Cică sînt pe țeavă, scoase din sertarele, unde au stat la dospit, alte nouă dosare menite a dovedi ce corupt e PSD, spre deosebire de PNL, care e cinstea întruchipată”, susține jurnalistul.