ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscuta vedetă de televiziune, Iulia Albu, a anunțat pe facebook că va pleca de la PRO TV. Potrivit stilistei, aceasta se va alătura unui alt proiect după ce a ales să se despartă de echipa lui Măruță de la Protv, unde, în rubrica sa, critica ținutele vedetelor.

„A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc Pro TV și întregii echipe La Măruță pentru patru ani frumoși. Sunt mândră că Marțea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la Pro TV.

Vă mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? Vă pup cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba”, a declarat Albu, conform Evz”. 

Cu toate acestea, motivul pentru care Albu ar fi părăsit intempestiv platourile Pro TV, se datorează unei discuții telefonice pe care a avut-o în podcastul lui Cătălin Măruță. Albu ar fi spus, fără să-și dea seama, despre Cătălin Botezatu: „Dar lui nu-i plac bărbații?”, spune revista Viva.

Totul a pornit după ce Iulia Albu a fost invitata lui Măruță în cadrul unui podcast, unde a vorbit deschis despre diferite subiecte, printre care se numără și situația tensionată dintre ea și creatorul de modă, Cătălin Botezatu.

Reacția lui Botezatu nu a întârziat să apară după răspunsul lui Albu din cadrul podcastului: 

„Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva, că mă bucur că sunt iubit și de femei și de bărbați în aceeași măsură. Tu știi cum e să fii urât. Ești o femeie deașteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău”

”Eu tot timpul am spus că Iulia este o femeie foarte frumoasă, o femeie care are multe de arătat. (…) Eu o apreciez în primul rând ca femeie, mamă. Știe ea că țin la ea. (…) Îmi aduc aminte când venea la Bravo, ai stil! cu rochii din astea cu slițuri adânci. Era apetisantă!”