ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Una dintre judecătoarele devenite cunoscute prin luările publice de poziție a luat apărarea jandarmilor după intervenția violentă de la protestul de vineri seara. Judecătoarea Adina Daria Lupea, de la secția penală a Curții de Apel Cluj, consideră că răspunsul Jandarmeriei la provocări a fost justificat. Magistratul subliniază că ea, „ca om al legii” nu poate tolera „indisciplina sau violența”, scrie dcnews. ro.


„Nu vă mai obosiți să mă convingeți. Susțin tot ce a făcut aseară jandarmeria. A fost absolut justificat răspunsul lor. Ca om al legii, nu am cum tolera indisciplina sau violența. Nu ai cum să răspunzi cu petale de trandafiri la bolovani, fecale, petarde, violențe contra jandarmilor. Câtă vreme vorbim de proteste violente nu vă așteptați la baloane de săpun. Azi arată protestul mai normal. Așa se poate discuta. Toți cei care aveți un cui împotriva jandarmilor de ieri, vă rog să părăsiți singuri lista mea. M- am săturat sa tot fac curățenii", scrie judecătoarea, pe Facebook.