ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Laureatul Premiului Nobel pentru Medicină Luc Montagnier a participat la Milano la evenimentul „Împreună pentru a spune GATA!”, invitat de Italexit alături de Gianluigi Paragone. Protestatarii anti-guvernamentali care contestă politica pandemistă s-au adunat în Piazza 25 Aprile. Omul de știință a declarat: „Aceste vaccinuri nu protejează deloc și acest lucru este ceea ce iese la iveală încet-încet. Proteina folosită în vaccinuri este toxică. Trebuie să risipim ceața care a existat până acum din cauza informațiilor științifice incorecte. Vaccin pentru copii? Este o crimă.” Și, mai mult: „Ce se va întâmpla în continuare? Există mai multe scenarii pentru viitor care depind de noi toți. Mai presus de toate, depinde de cei nevaccinați care vor putea salva omenirea mâine, pentru că cei nevaccinați sunt cei care îi vor putea salva pe cei vaccinați.” Montagnier face apel la medici: „Medicii trebuie să oprească această vaccinare pentru că viitorul omenirii este în joc, a informat sâmbătă Lineaitaliapiemonte.it.  

Întâmpinat de o mulțime care striga "Vive la France", laureatul premiului Nobel pentru medicină Luc Montagnier a sosit la Milano, în Piazza 25 Aprile, luând cuvântul în timpul manifestației împotriva măsurilor guvernului pe tema pandemiei. Omul de știință a pus imediat punctul pe i: "Nu doar vaccinul e cel care vindecă, ci combinația de tratamente care va elimina această boală. VIDEO:
 
 
Eroare de strategie

'Acest vaccin nu funcționează de unul singur. A existat o eroare uriașă de strategie. Toate studiile au arătat că aceste vaccinuri nu protejează deloc și asta este ceea ce iese la iveală încet, încet. Acum este recunoscut de toată lumea la nivel științific. Nu numai experimentele științifice, ci și toți pacienții arată acest lucru.

Proteina din vaccin este toxică

"În loc să protejeze, așa cum s-a spus, poate favoriza și alte infecții.

Proteina folosită în vaccinuri este în realitate toxică. De fapt, există atât de multe decese la tinerii sportivi care au probleme cardiace majore din cauza acestui vaccin".

Vaccinarea copiilor este o crimă

"În ceea ce privește copiii, Montagnier a fost foarte clar: "Nu este tolerabil, este o crimă absolută să se administreze astăzi aceste vaccinuri copiilor".

Consecințele vaccinului

Montagnier a subliniat, de asemenea, că "aceste vaccinuri pot provoca boli nervoase foarte grave la nivelul creierului".

"Din cauza consecințelor acestui vaccin sunt oameni care mor. Semnele neurologice sunt uneori observate doar de la a doua doză și nu de la prima."

"Chiar și astăzi nimeni nu poate prezice câți dintre cei vaccinați vor avea consecințe majore mâine.

Apel către medici

"Îi rog pe toți colegii mei să oprească vaccinarea cu acest tip de vaccin. Medicii de astăzi sunt pe deplin conștienți de ceea ce spun și ar trebui să intervină imediat, pentru că viitorul omenirii este în joc. Ei sunt responsabili pentru umanitate.

Ce se va întâmpla în continuare?

"Există mai multe scenarii pentru viitor care depind de noi toți. Mai presus de toate, depinde de cei nevaccinați, care pot salva omenirea mâine, pentru că tocmai cei nevaccinați îi pot salva pe cei vaccinați.

Este știința liberă?

"La început, marile companii Big Pharma au fost foarte interesate de vaccinuri din motive economice. Acum trebuie să ne întoarcem la respectul pentru adevărul științific."

Evitarea altor vaccinări

"Trebuie să spulberăm nebuloasa de până acum privind dezinformarea științifică.

Din nefericire, vedem oameni murind în fiecare zi: trebuie să evităm alte vaccinări. Persoanele tratate împotriva cancerului, de exemplu, nu trebuie vaccinate, deoarece există aluminiu care intră în celule și, în loc să se vindece, mor și mai devreme.

Cercetarea continuă

Luc Montagnier studiază în continuare virusul și dinamica acestuia împreună cu echipa sa.

Dar există o notă de optimism în încheiere: "Natura va învinge întotdeauna".