ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Librăria Sophia anunță lansarea unei noi versiuni a site-ului său de cărți duhovnicești și produse mănăstirești, unde veți descoperi noi pachete promoționale, precum și o reducere de 25% la toate titlurile Editurii Sophia. Iar asta, pentru a împleti armonios postul cu rugăciunea și cu lectura!
 
Iată că a sosit momentul mult așteptat în care lansăm noua noastră platformă online: www.LibrariaSophia.ro - spre folosul prietenilor noștri care nu reușesc să ne calce pragul Librăriei.

De ce această nouă platformă online?

După experiența ultimilor ani, am dorit să realizăm un loc mai prietenos, mai adaptat zilelor noastre, unde, cu ușurință, se pot găsi titlurile dorite, noile apariții, promoțiile, dar și restul produselor.

Iar pentru ca bucuria să fie deplină, ne-am pregătit pentru început cu multe surprize și promoții. Astfel, pe lângă noile pachete promoționale, veți benificia și de 25% reducere la toate titlurile Editurii Sophia.

O frumoasă prietenie ne leagă și de Mănăstirea Nera. Astfel, aveți prilejul de a împreuna sănătatea sufletească din cărți cu cea trupească, oferită de renumitele produse naturale ale mănăstirii.

Însă, mărturisim că dorința noastră cea mai mare este să fim foarte bine pregătiți, adaptați noilor cerințe și să ne ridicăm la așteptările dumneavoastră, iar cititorii noștri să se poată bucura de cărțile ziditoare, să se folosească de ele și să răspândească în lume Duhul lor.