ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Mugur Filipescu, co-fondatorul firmei de avocatură Voicu & Filipescu a murit. Anunțul a fost făcut, luni, de Baroul București și de asociații acestuia, potrivit Evz.

„Avocații din Baroul București sunt informați despre decesul domnului avocat Mugur Filipescu. Domnul avocat a fost membru al Baroului București din 1 octombrie 1995 și a exercitat profesia de avocat până la data de 1 octombrie 2019.

Corpul profesional al avocaților din Baroul București adresează familiei îndoliate sincere condoleanțe. Ceremonia funerară se va desfășura în data de 24 octombrie 2022, ora 12.00, la cimitirul Ghencea Civil din București, Bd. Ghencea nr. 18. Dumnezeu să-l ierte!”, a transmis Baroul București.
 Doliul în avocatură. A murit Mugur Filipescu

Tot în lumea justiției, Tribunalul Vrancea a anunțat decesul prematur al judecătoarei Carmen Comănescu, la doar 48 de ani, după o întreagă carieră în slujba justiției. De altfel, trupul acesteia a fost depus tot în apropiere de Palatul de Justiție, la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” – Săpunaru din Focșani, urmând ca înmormântarea să aibă loc astăzi, la Tecuci, potrivit Monitorul de Vrancea.

„Cu deosebită tristețe ne exprimăm regretul și deplângem trecerea la cele veșnice a colegei noastre, doamna judecător Carmen Comănescu, un profesionist desăvârșit, un suflet nobil și generos, care s-a ridicat la ceruri mult prea devreme, lăsând în sufletele noastre durere și un gol imens. Cinstim cu toții memoria acestui om atât de special și ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvânteze familia îndoliată. Dumnezeu să o ierte și cu drepții să o odihnească!”, a transmis colectivul Tribunalului Vrancea.