ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit unor informații obținute de Epoch Times, Marina Regală Canadiană (RCN) va obliga marinarii staționați pe mare să facă o vaccinul de rapel COVID - cu excepția cazului în care au contractat recent virusul, relatează LifeSiteNews.

Viceamiralul Marineii, Angus Topshee, a scris într-o notă neclasificată din 4 noiembrie:

„Instrucțiunea mea rămâne ca numai marinarii cu vaccinările la zi, definite ca fiind seria de vaccinări primare plus fie un rapel în ultimele 6 luni, fie o recuperare confirmată a unei infecții cu COVID-19 în ultimele 6 luni, să fie angajați sau să urmeze cursuri de formare ca membri ai echipajului la bordul navelor și submarinelor HMC.

Toți membrii RCN care aleg să renunțe la vaccinul de rapel vor fi detașați  imediat pe uscat".
 
RCN pare să admită că imunitatea naturală este eficientă, deoarece infecția anterioară este acceptată în locul vaccinurilor.

Motivul pentru care se insistă asupra rapelului este că Marina Regală are impresia că marinarii vaccinați nu vor contracta sau răspândi virusul.

Topshee a spus: "Navele pe mare au acces foarte limitat la asistență medicală și, prin urmare, toți cei îmbarcați ar trebui să aibă vaccinurile la zi".