ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Monica Pop a declarat, în direct la România TV, că se aștepta ca președintele Klaus Iohannis "să fie primul care se vaccinează" împotriva coronavirusului, dar, chiar și așa, "dă un exemplu pozitiv".
 
Fostul manager al Spitalului de Olfalmologie din Capitală speră ca șeful statului să nu aibă efecte secundare. „E ca orice injecție. Nu are nicio problemă. Nu durerea este problema. Problema numărul 1, din punctul meu de vedere, este faptul că n-am mai auzit până acum să fie șase vaccinuri într-un flacon. Întotdeauna vaccinul este în doză unică într-o seringă. Normal e ca atunci când ai deschis un flacon să nu mai ai voie să mai faci și la altcineva”, a declarat dr. Monica Pop.

Fostul manager al Spitalului de Oftalmologie din Capitală a mărturisit ca ar fi vrut ca președintele Klaus Iohannis să se fi vaccinat primul, la debutul campaniei de vaccinare. „M-am așteptat ca domnul președinte să fie primul care se vaccinează, dar e bine că s-a vaccinat acum pentru că dă un exemplu pozitiv. Sper să nu aibă efecte secundare și dacă are, nu cred că o să le spună vreodată”, a afirmat dr. Pop.
 
Întrebată despre adepții teoriei conspirației care cred că demnitarii n-ar fi injectați cu vaccinul anti-COVID, ci cu o vitamină, Monica Pop a spus că ar fi bine să termine cu „înșelătoriile”. „Sper din tot sufletul meu să nu fie așa. Să se termine cu înșelătoriile ăstea, dar și cu scenaritele”.

„Nu cred că poate să fie dement cineva și să prăduiască bugetul țării pentru că cu 12 milioane de euro făceai un spital. Așa a avansat domnul Cîțu. Nu cred că dădea o asemenea sumă pentru vitamine. Sper că ceea ce este în flacon este vaccin”, a precizat Monica Pop, după ce Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID.

„I-am întrebat și pe decidenți. Habar n-are nimeni din ce motiv au fost făcute asemenea doze, ca să nu mai vorbim de faptul că până acum o săptămână ai noștri nici nu știau doza ca lumea și au făcut 0,5 și trebuia 0,3 ml”, a explicat dr. Monica Pop, făcând referire la faptul că dintr-un flacon se fac șase vaccinuri anti-COVID.

Medicul Monica Pop a explicat și de ce nu se vaccinează anti-COVID. „La noi la spital nu ne vaccinăm și eu am avut șoc anafilactic și am povestit la momentul respectiv. Am cea mai mare contraindicație de făcut acest vaccin. Sunt un om pro vaccin. Am făcut toate vaccinurile absolut în fiecare an, și antigripalul, care e opțional.”

„Vreau să fac un amendament. Spun cei care se ocupă de vaccinare că se eradichează boala. Gripa există de zeci de ani, are vaccin și nu s-a eradicat deloc. E în fiecare an epidemie”, a atenționat medicul.