ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Omul de teatru și de film Mihai Mălaimare intervine public întru ajutorarea tuturor victimelor cutremurelor din Turcia și Siria:

„Eu cred că suferința este peste tot, că sirienii sunt și ei oameni, mai ales ei, oamenii simpli, cei care mor întotdeauna pentru ca să se facă pohtele descreieraților Lumii!

Că Guvernul României nu are empatie cu tragedia siriană spune multe despre ei, cei care stau cu cururile pe scaunele deciziilor împotriva propriului popor dacă este nevoie.

Pentru mine partea aceea de Pământ nu este doar turcă sau doar siriană, este Crucea pe care Omenirea ar trebui să o vadă până nu este prea târziu.

Cei care l-au răstignit pe Hristos nu se dădeau înapoi de la nimic, nici de la crimă. Iar ăia au un arbore genealogic care merge până astăzi, când urmașii lor nu se dau îndărăt de la nimic, nici de la crimă.

Dar noi, cei care am hotărât că Dumnezeul nostru se află în fiecare fibră a trupului și minții noastre, noi putem trimite un gând și către Turcia și către Siria!

Așa să ne ajute și să-i ajute Dumnezeu pe oamenii aceia care nu mai speră la nimic!”, a scris marele actor pe contul său de Facebook.

La rândul lui, publicistul Iulian Capsali a informat cum pot fi ajutați sirienii direct prin Biserica Ortodoxă Siriană și a făcut public Apelul a trei patriarhi pentru ridicarea sancțiunilor inumane