ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Cad perforații pe capete... Mihai Motoc, 44 de ani, vaxat cu Johnson. Dumnezeu să-l ierte, măcar n-a apucat s-o capseze și pe aia mică...”, semnalează scriitoarea Alis Popa cu referire la o postare a sociologului în care acesta scria că abia așteaptă să apară vaccinul Johnson pentru copii ca să-și înțepe fiica de trei ani (foto captură mai jos).

„Fanatic vaccinist și botnițar care le prevestea antivacciniștilor că vor ajunge la terapie intensivă, mort la 44 de ani. Voia să-și vaccineze și fiica, nădăjduiesc că n-a apucat. #NecruțătorulDarwin #Edoarocoincidență #noulnormal.”, scrie și activistul civic Marius Mioc care prezintă la râdnul său o captură de ecran cu gândurile fostului sociolog, care își postase online și Certificatul de Vaccinare.

Mihai Motoc era absolvent de SNSPA și făcea parte dintr-un Grup Facebook de familii monoparentale. Site-ul Aktual 24 afirmă că mama fiicei răposatului era algeriancă.

„Cu mare durere in suflet va anunt ca Mihai Motoc a decedat in cursul zilei de ieri (20.07.2022) la Spitalul Floreasca.

Astazi am reusit impreuna cu doamna Mirela (mama lui) si cu ajutor unor prieteni sa facem toate actele necesare deplasarii spre Campulung Moldovenesc, Jud Suceava unde se va oficia si slujba de inmormantare la Biserica Sahla de catre Parintele Nemtan Ionica.

Sambata 23.07.2022 sunteti asteptati sa-l conducem pe ultimul drum! Drum lin, prieten drag”, a transmis George Onea pe Facebook, potrivit sursei citate.

Dumnezeu să-l ierte!