ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Angajații unui magazin din Shopping City Sibiu au făcut o descoperire șocantă. În baia mall-ului, au găsit o femeie decedată. Aceasta avea 63 de ani și era din Tălmaciu. Polițiștii fac cercetări, însă nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea unei infracțiuni, transmite Ora de Sibiu. 

O femeie din Tălmaciu a fost găsită luni, în jurul orei 12:00, decedată în baie în mall-ului Shopping City Sibiu. Alarma a fost dată de către angajații magazinului CCC, care au găsit-o pe femeie zăcând pe jos. 

Potrivit surselor Ora de Sibiu, femeia era angajată la curățenie în magazinul DeFacto. Aceasta avea 63 de ani. 

La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje SMURD, cât și un echipaj al poliției. Cadrele medicale au constatat că persoana respectivă nu mai avea semne vitale. „În data de 08.11.2021, în jurul orei 11:18, ISU Sibiu a fost solicitat să intervină în Mall-ul situat pe raza localității Șelimbăr, unde o femeie de circa 63 de ani a fost găsită căzută în grupul sanitar. La fața locului s-au mobilizat prompt două echipaje SMURD dintre care un echipaj SMURD cu medic. Din păcate, femeia a fost găsită decedată”, a spus, pentru Ora de Sibiu, Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Medicul legist a stabilit că victima nu prezintă semne de violență, motiv pentru care nu se ia în calcul varianta săvârșirii unei infracțiuni, cel mai probabil femeia murind din cauze medicale. Polițiștii sibieni fac acum cercetări, mai scrie Mădălina Roșu de la Ora de Sibiu. 

„La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, iar din primele informații furnizate la fața locului furnizate de medicul legist, s-a constatat că victima nu prezintă semne de violență, neexistând suspiciuni cu privire la săvârșirea unei infracțiuni. Cercetările în acest dosar continuă”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Reamintim că în mall-uri se intră doar ce Certificat de vaccinare și mulți angajați au fost forțați să se vaccineze pentru a-și păstra locul de muncă.

Citiți și Deces subit la o școală din Câmpulung Muscel. O profesoară de 60 de ani a murit în timpul orelor