ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joe Biden a ținut vineri un discurs la Baza comună Langley-Eustis din Hampton, Virginia, pentru a marca începutul weekendului Memorial Day. Lui Biden i s-au alăturat guvernatorul statului Virginia, Ralph Notham , reprezentanta Elaine Luria și reprezentantul Bobby Scott. Biden s-a adresat familiei maiorului Nathanial Bean, care este detașat în Afganistan: Soția Brittany Bean și copiii lor, Nathan, Jordan și Margaret Catherine, când a făcut un comentariu cochet la adresa tinerei Margaret Catherine, conform Gateway Pundit.

"Sunt deosebit de onorat să împart scena cu Brittany, cu Jordan, Nathan și Margaret Catherine. Îmi plac acele barete din părul tău, omule, îți spun ceva, uită-te la ea, arată de parcă ar avea 19 ani și stă acolo ca o domnișoară cu picioarele încrucișate."