ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


REMEMBER 5 NOIEMBRIE 2020  (REPUBLICARE)
 
Donald Trump l-a sunat furios pe Rupert Murdoch, marți noaptea, după ce televiziunea acestuia, Fox News, a fost prima care a declarat închisă cursa electorală în Arizona în favoarea lui Joe Biden, chiar înainte de televiziunile recunoscute ca fiind anti-Trump, ca CNN sau NBC. Ulterior, operațiunea s-a repetat în cazul Michigan, deși Echipa de campanie a lui Donald Trump a introdus deja acțiuni în instanță împotriva procesului electoral din cele două state cât și din Pennsylvania. Operațiunea psihologică de manipulare a Fox News, prin care a proclamat practic victoria lui Joe Biden în mod cu totul fals, a influențat opinia publică la nivel național în favoarea ideii că actualul președinte a pierdut alegerile. Harta trădătoare Fox News și acum prezintă situația în care comunistul mascat Joe Biden apare fraudulos cu 264 de electori, în pofida ilegalităților constatate și contestate de Echipa Trump.
 
 
Lovitura de stat a mass media
 

În redacția televiziunii Fox, decizia de a-l anunța pe Biden câștigător în Arizona a provocat o mare mânie în rândul ziariștilor, scrie revista americană Vanity Fair, citată de EvZ. „Am declarat învingătorul cu mult înainte de MSNBC”, a spus unul dintre aceștia pentru Vanity Fair. Sam Nunberg, un fost consilier al lui Donald Trump, a acuzat Fox de „înăbușire a alegătorilor”, un gest deliberat pentru a-i descuraja pe alegătorii lui Trump de a mai merge la vot. „Fox a comis un malpraxis jurnalistic și înăbușirea alegătorilor”, a declarat el pentru Vanity. Decizia Fox de a închide Arizona înseamnă că i-a acordat lui Biden mai multe voturi decât rivala CNN, a mai afirmat fostul consilier. Americanii conservatori au protest de altfel și la urne față de trădarea postului lui Murdoch strigând reporterilor televiziunii "Fox News Sucks!". „Fox News îl dă pe Biden cu 264 de voturi, la șase de victorie, în timp ce multe alte organe de presă sunt la 253”, a postat pe Twitter Andrew Kirrel, editor la Daily Beast. „Aceasta înseamnă că dacă suficiente rezultate vin din Nevada în seara aceasta. Fox News ar putea fi primul organ de presă care proclamă victoria lui Biden”, ceea ce ar fi o adevărată lovitură media de stat asupra capului lui Donald Trump.

„Presa complice l-a declarat victorios pe Biden în aceste state. Iar Trump este pus în situația de a trebui să răstoarne acest verdict.” - este citat pe această temă celebrul consultant Dick Morris.

Marele Mogul

 

Dar cine este mogulul Fox News care l-a trădat pe Trump? Rupert Murdoch, miliardarul de 89 de ani născut în Australia șipatron al Fox News, deține o fleică importantă din presa de limbă engleză la nivel mondial. Imperiul lui media e răspândit ca o caracatiță pe tot cuprinsul globului și conține, prin compania-mamă, News Corp, între sutele lui de publicații estimate a valora peste 30 de miliarde de dolari, nume ca The Sun și The Times în Marea Britanie, The Daily Telegraph și The Australian în Australia, The Wall Street Journal și The New York Post în SUA, editura HarperCollins, și posturile TV Sky News Australia și Fox News.
 
În martie 2019, Murdoch a vândut partea principală pe care o deținea din 21st Century Fox către Walt Disney Company pentru $71.3 miliarde dolari. Cu o asemenea putere, Imperiul Murdoch este acuzat că a atentat adeseori la viața politică din statele în care-și desfășoară activitatea. Statele Unite între acestea.
 
(Fost) Prieten de familie cu Trump

Cu o avere personală estimată la peste 17 miliarde de dolari, familia lui Rupert Murdoch, care, împreună cu cea de a patra soție mai numără și șase copii, a fost, până acum, prietenă cu familia lui Donald Trump. Murdoch a fost primul mogul căruia Trump i-a comunicat că va candida la președinția SUA, în timpul unui prânz de la începutul anului 2015 la care a luat parte și Ivanka Trump. La auzul veștii, Murdoch se spune că nici nu și-a ridicat capul din supa pe care o sorbea. Era pregătit.
 
Fotografia de mai sus și ilustrațiile sunt preluate dintr-o investigație exhaustivă a NYT în contextul în care Murdoch îl susținea pe Trump. Aceasta a fost publicată în trei părți, AICI - I, AICI - II și AICI - III și sintetizată AICI.
 
Este neîndoios că susținerea pe care i-a acordat-o lui Trump i-a asigurat acestuia victoria în alegerile din 2016 și i-a adus și lui numeroase beneficii cu multe zerouri în coadă. Dar, la nivelul acesta, nu banii sunt cei care contează. Și-atunci, ce l-a determinat pe Murdoch să-l trădeze pe Trump, omul Numărul 1 al Americii? Răspunsul ar putea sta în planurile organizațiilor din care face parte mogulul.
 
Murdoch, coleg de bancă cu Biden și Soros
 
 
Chiar dacă l-a susținut pe Trump, al cărui dușman personal declarat este George Soros și Rețeaua lui, acesta nu l-a împiedicat pe Murdoch să facă parte împreună cu acesta dintr-o organizație care se pretinde a fi un substitut al unui fel de Guvern Mondial, din umbră: Consiliul pentru Relații Externe (Council on Foreign Relations). O să dăm aici link-ul cu Membrii CFR, de la Wikipedia, enciclopedia comunistoidă, ca să nu fim acuzați că suntem "conspiraționiști".
 
Din CFR, organizație creată în anii '20, fac parte foști președinți (morți) - George Bush, Jimmy Carter și Mihail Gorbaciov și Bill Clinton (vii) -, secretari de stat ai SUA, șefi ai CIA, senatori, deputați, miniștri, consilieri, ziariști, făcători și desfăcători de politici mondiale și mulți miliardari care n-au ce face pe-acasă și atunci vor să reseteze lumea pentru noi. Între aceștia, Madeline Albright, Condoleezza Rice, Robert Gates, David Rubenstein (actualul președinte), David Rockefeller (președinte de onoare al organizației), Zbigniew Brzezinski, Dick Cheney, fost vice-președinte al SUA, Alan Greenspan, Isărescul din SUA, dar și, atenție, George Soros și... Joe Biden.
 
Donald Trump nu face parte din grupul de politici mondiale care îi aduce la un loc, iată, pe fostul său amic Murdoch cu dușmanii săi declarați, Soros și Biden.
 
Deși considerat conservator, Murdoch este citat într-un articol din 2009 din New American ca încântat de Obama, pe care abia aștepta să-l întâlnească. "E ca un rock star, e fantastic!", e citat Murdoch. De asemenea, Murdoch, deși pretins conservator, cum spuneam, a susținut-o pe agitatoarea de extremă stângă Hillary Clinton în campania ei pentru Senat cu fonduri și suport media, chiar în New York Post, împotriva unui candidat republican pro-viață și pro-familie. În același articol este amintită o frază a lui Murdoch rămasă emblematică până azi:
 

"Suntem în mijlocul unei faze a istoriei în care națiunile vor fi redefinite și viitorul lor va fi modificat fundamental".


O altă organizație elitistă din care face parte Murdoch este mai cunoscutul Grup Bilderberg, alături de alte personaje (uneori aceleași ca și cele din CFR și Comisia Trilaterală, o extensie a CFR), cum ar fi David Rockefeller, Henry Kissinger, Bill Clinton, Hillary Clinton, Barack Obama, Gordon Brown, Tony Blair, Angela Merkel, Alan Greenspan, Donald Rumsfeld și, din nou, George Soros. Cu toții au o preocupare comună: "redefinirea națiunilor", "Marea Resetare".
 
"Murdoch-he-wrote" l-a trădat pe Trump pentru că a jucat dublu.

Conform dezvăluirilor echipei care susține eliberarea și apărarea lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, respectiv Defend Assange, personajele numite mai sus, membri ai Comisiei pentru Relații Externe, Comisiei Trilaterale și Grupului Bilderberg, în fapt controlează împreună întreaga mass media americană (și o parte din cea a lumii), aceeași pe care Donald Trump nu a încetat să o numească Fake Media.

Aceasta: