ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miercuri dimineața, 26 Aprilie, Starea de Libertate anunță un mare protest în București la Parlament contra Legii Barnevernet-ului în România, PL-x 145/2023, care s-ar putea vota atunci la Camera Deputaților.

Pompiliu Diplan afirmă: „Pierdeți o zi de muncă dar nu va pierdeți copiii! Priviți la conștiința voastră de părinte si veți ști ce aveți de făcut...

Fratilor, si in trecut, atunci cand ne-am mobilizat, biruinta a fost a noastra! Cu Dumnezeu, inainte!

NU bazei de date numită „Observatorul Național al Copilului"!

NU criteriilor aberante care fac 80% din părinții din România șantajabili cu situații de risc pentru copiii lor!

NU amendării (modificării) proiectului de Lege!

DA - unui singur lucru: RESPINGEREA ACESTUI PROIECT!

Pe această temă, Starea de Libertate a avut azi o emisiune preluată și pe platforma ActiveNews, unde ne dorim să găzduim pe viitor cât mai multe astfel de emisiuni și în regie proprie.

Urmăriți gazdele de la Starea de Libertate în emisiunea transmisă în direct, unde au fost invitate două mame care au cunoscut abuzurile organizațiilor de tip Barnevernet comise asupra copiilor lor și ale lor. Una dintre ele, vă este binecunoscută: Camelia Smicală, în direct din Finlanda.