ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nicușor Dan a fost uitat de liderii USR – PLUS. Gestul făcut de fostul președinte și fondator al „Uniunii Salvați România”, care s-a reînscris în această formațiune pentru a o ajuta să intre în legalitate la BEC și să poată participa la alegerile europarlamentare de la finalul lunii mai, este istorie pentru Dan Barna și Dacian Cioloș, anunță b1.ro.

USR și PLUS au decis să nu-l susțină pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei, ci să meargă la alegerile locale din București cu un candidat comun, ales între Vlad Voiculescu și Roxana Wring.
 
„Obiectivul acestei alianțe este ca într-un an și jumătate să dea președintele României, primarul Bucureștiului și primul ministru.”,a  anunțat Dan Barna încă de vineri.

Nicușor  Dan s-a reînscris în USR pentru a putea ajuta la înregistrarea oficială a Alianței 2020 USR PLUS la Biroul Electoral Central (BEC), cu doar o lună înainte de alegeri.

„Am găsit, împreună cu echipă juridică (aceeași din 2016), soluția care să îmi permită să contrasemnez în mod legal protocolul Alianței USR PLUS. Nu garantez că, în urmă semnăturii mele pe protocol, contestația Alianței USR PLUS va fi admisă”, scria Nicușor Dan pe pagina lui de Facebook.