ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un agent de pază a decedat, luni, în timp ce executa serviciul la o stație de metrou din Sectorul 3, după ce ar fi acuzat o stare de rău și ulterior a căzut.

Incidentul a fost semnalat, luni, prin apel 112, informează Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, citată de Agerpres.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Brigăzii Poliției Transport Public, precum și echipaj medical de prim ajutor care au declarat decesul bărbatului întins pe peron.

„Astăzi, 04.04.2022, în jurul orei 07:30, unuia dintre angajații firmei de pază cu care Metrorex colaborează i s-a făcut rău în stația de metrou Republica.

Din păcate, echipajul SMURD sosit la fața locului a constatat decesul acestuia.

Conform procedurilor, organele de cercetare vor demara o anchetă pentru a stabili cauzele decesului. Metrorex prezintă condolențe familiei și colegilor agentului de pază”, se arată într-un comunicat al Metrorex.

"Cercetările sunt efectuate de Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul", mai informează Agerpres.

Redacția ActiveNews așteaptă și azi răspunsul „organelor” după o moarte suspectă în autobuz. Așa cum am avertizat, din păcate, românii vor cădea ca muștele.

Dacă mai există procurori cinstiti aceștia ar trebui, după efectuarea autopsiei, să înceapa și niște audieri, bazate pe numărul crescând de morți subite „inexplicabile”.