ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Urmărirea politică a americanilor pro-viață de către Joe Biden s-a soldat cu o nouă condamnare, iar de data aceasta o femeie în vârstă pro-viață a fost condamnată la 11 ani de închisoare pentru că a protestat împotriva avortului, potrivit LifeNews.

În timp ce americanii manifestații în toată țara pentru a protesta împotriva Israelului sau a utilizării petrolului, doar americanii pro-viață au o lege federală care îi vizează pentru că se angajează în proteste similare la centrele de avort.
 
Deși legea a fost rareori folosită pentru a-i urmări în justiție pe susținătorii pro-viață, agenda radicală a lui Joe Biden privind avortul include intensificarea urmăririlor penale și a obținut deja condamnarea mai multor persoane pro-viață în temeiul legii federale FACE.

Acum, o femeie în vârstă de 73 de ani, cu probleme medicale, riscă peste zece ani de închisoare pentru că a participat la un protest la un centru de avorturi din Washington D.C.

Paulette Harlow (foto) a fost condamnată ieri, în urma unui proces în instanță, pentru încălcarea legii în timpul protestului, în cadrul căruia au fost condamnați mai mulți susținători pro-viață. Există posibilitatea ca Harlow să-și ispășească pedeapsa cu închisoarea în arest la domiciliu, deoarece are o afecțiune medicală semnificativă.
 


"Harlow suferă de probleme de sănătate semnificative și nu a fost reținută imediat după verdictul de vinovăție la Curtea Districtuală a SUA pentru Districtul Columbia", potrivit unui raport al CNA.

Din cauza problemelor de sănătate ale lui Harlow, judecătoarea Colleen Kollar-Kotelly, care a prezidat procesul, i-a permis acesteia să rămână în arest la domiciliu până la audierea pentru pronunțarea sentinței din 19 martie 2024, a declarat joi pentru CNA Allen Orenberg, avocatul apărării sale.

Pedepsele pentru condamnarea ei i-ar putea aduce o pedeapsă de maximum 11 ani de închisoare, trei ani de eliberare supravegheată și o amendă de până la 250.000 de dolari.