ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără din Italia este monitorizată în spital după ce a fost „accidental” injectată cu 6 (ȘASE!) doze ale serului experimental Covid produs de Pfizer-BioNTech, informează Euronews

Potrivit presei din Peninsulă, femeia în vârstă de 23 de ani a fost spitalizată pentru a fi ținută sub observație după eroarea medicală într-un spital din Massa, în centrul provinciei Toscana.

Pacienta părea a fi în stare bună după ce a primit duminică lichide și paracetamol în urma injectării cu 6 doze de „vaccin” Covid.
 
Potrivit AGI, o asistentă a injectat „din greșeală” în brațul stagiarei medicale un flacon întreg de „vaccin Covid”, în loc de o singură doză.

Într-un comunicat de presă citat de Euronews, Ospedale Apuane din Massa confirma că tânăra „a fost inoculată cu un întreg flacon de vaccin”. Aceeași sursă recunoștea în altă informare că este vorba de 6 doze de „vaccin” Covid. 

Studiile efectuate de Pfizer pentru a testa supradozele de „vaccin” au fost limitate la cel mult 4 doze, potrivit AGI. Eroarea medicală din Toscana a depășit cu încă jumătate așteptarea maximală a producătorului în această privință.

De vreme ce nu există cunoștințe istorice despre cazul cuiva care a primit 6 doze de „vaccin” Covid, pacienta din Italia este ținută sub strictă monitorizare.

Totodată, incidentul a fost raportat Agenției Italiene a Medicamentelor (AIFA).

Au mai fost raportate anterior supradoze cu „vaccinul” Covid produs de Pfizer-BioNTech în Germania, Australia și SUA.
 
Suntem curioși cum va evolua cazul acestei tinere atât în perioada imediat următoare, cât și în anii viitori, dacă va ieși sănătoasă din spital.