ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O nouă fotografie cu premierul României, Ludovic Orban, fumând la Palatul Victoria a fost postată de consilierul Liei Olguța Vasilescu, care spune că este făcută chiar în sala de ședințe. Ludovic Orban este surprins din nou când fumează și nu poartă corect masca.

Fotografia apare la doar două zile după scandalul în care mai mulți miniștri dar si Ludovic Orban, apar în biroul premierului nepurtând mască iar doi dintre ei fumau.

Internauții au comentat noua fotografie, mulți nefiind deranjați că premierul fumează în spațiu inchis, ci mai degraba de faptul că nu poartă corect mască. Alții spun că ar fi un război in PNL și că cineva ar încerca să scape de Ludovic Orban.

„ Mai bine renunță la mizeriile astea cu măști și izolări și distanțari și lumea îl va agrea mai mult.Nu fumatul e problema ci măsurile luate pe care ei nu le respectă"; "Ca multi alți sefi din institutiile statului. Cine ii controlează? ??"; "Deja e serial ..cineva vrea sa scape de Orban ...chiar unii din partid fac asta"; "E clar, asta e răzbunare, cineva de lângă el trimite pozele PSD-istilor ca sa scape de Orban", sunt cîteva dintre postări.

Ludovic Orban riscă o nouă amendă. 1000 de lei pentru că nu poartă corect masca și 500 de lei pentru fumatul în spațiile publice închise.