ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalista Olivia Steer a reacționat joi la vestea suspendării doctorului Răzvan Constantinescu de către UMF Iași de la toate activitățile care presupun interacțiune față în față, pe motiv că a contestat excesele de zel ale conducerii în condiționarea cu vaccinarea sau testarea a profesorilor și studenților. Olivia Steer consideră că decizia UMF Iași împotriva doctorului Constantinescu e o acțiune de slugărnicie politică față de Guvernul Cîțu și un abuz în serviciu față de orice angajat liber-cugetător în chestiunea vaccinării.
 
„ „Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva acestei campanii de vaccinare”, a anunțat prim-ministrul României, Florin Cîțu, acum trei luni, despre cum vrea el să își conducă pe mai departe campania de dezinformare în masă și manipulare a românilor, cu privire la serul experimental, pentru ale cărui efecte secundare grave și foarte grave nu răspunde nimeni, nici penal, nici financiar, după cum s-a văzut limpede pînă acum.

„Să trăiți, tovarășe comandant!!!”, s-a auzit urlînd slugarnicul UMF Iași, care s-a executat ca un caporal cu o singură circumvoluțiune pe creier (și aia de la chipiu!) și l-a eliminat pe profesorul Răzvan Constantinescu de la catedra universitară. 

Urmează un răsunător proces în instanță și, cel mai probabil, niște condamnări penale pentru hărțuire, abuz în serviciu, bașca niște daune morale și materiale substanțiale plătite profesorului de către slugile guvernului

#cuminte_cîțu_cîțu”, a scris Olivia Steer, joi, pe Facebook.