ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul german al Sănătății, Karl Lauterbach, a declarat că nu mai există loc pentru a diminua în continuare restricțiile covidiene, după „înfrângerea clară” a proiectului de lege privind vaccinarea obligatorie în Bundestag, scrie Deutsche Welle. Cu alte cuvinte, el a recunoscut că, politic vorbind, restricțiile sunt direct proporționale cu gradul de conformare la vaccinarea cu serurile experimentale Covid, iar nu cu evoluția reală a pandemiei, care și-a cam dat obștescul sfârșit. 

Karl Lauterbach a recunoscut vineri că impunerea unui ordin de vaccinare Covid universală în Germania este acum puțin probabilă, după ce legiuitorii au respins impunerea obligației de vaccinare pentru persoanele cu vârsta peste 60 de ani, dând o lovitură majoră politicii vacciniste a guvernului cancelarului Olaf Scholz.
 
Adoptarea agendei totalitare privind vaccinarea a fost blocată în parlamentul german datorită opoziției partidelor conservatoare și de dreapta din Bundestag, precum și a unuia dintre partidele mai mici care alcătuiesc coaliția de guvernare.
 
Votul a fost „o înfrângere clară și amară pentru toți cei care susțin vaccinarea obligatorie”, a declarat Lauterbach, adăugând că, în consecință, „spațiul de manevră pentru a relaxa și mai mult regulile a fost complet epuizat”.

El a avertizat că Germania ar putea fi nevoită să reintroducă cerințele pandemice, cum ar fi purtarea măștii, în toamnă, când se așteaptă o creștere a infecțiilor.
 
Guvernul se înciudează de faptul că parlamentul nu i-a validat nici măcar propunerea de vaccinare obligatorie a vârstnicilor, care era o formă atenuată a planului inițial de a vaccina obligatoriu toți adulții, de asemenea respins în prealabil. Dar, după cum ne-a obișnuit strategia pașilor mici dar cumulativi din ultimii doi ani, este aproape sigur că, odată obținută încuviințarea vaccinării obligatorii a unei categorii a populației, guvernul ar fi plusat pas cu pas pentru a obține vaccinarea obligatorie a tuturor categoriilor de populație (s-a văzut această strategie în acțiune triumfând în Franța, a cărui guvern a cerut mai întâi vaccinarea forțată a lucrătorilor sanitari, sfârșind prin a o cere în decurs de 6 luni pentru toți angajații). 

Faptul că ministrul Lauterbach dă cu fundul de pământ că i s-a tăiat inițiativa obligativității vaccinării vârstnicilor și amenință cu noi restricții pentru întreaga populație arată doar că este un psihopat care, de la înălțimea funcției sale, se răzbună pe popor și clasa politică, amenințând cu tortura psihică și fizică până la eliminarea rezistenței. Pentru că n-a reușit să-și „salveze” poporul de la viol (injectare silnică) prin smulgerea consimțământului (injectare acceptată), torționarul recurge din nou la pedepse (denumite eufemistic „restricții”) care să determine victima să se răzgândească. Un demn urmaș al nazismului, chiar dacă face parte dintr-un partid socialist.

Șeful guvernului său, Olaf Scholz, a declarat joi seară că, în mod clar, nu exista o majoritate în parlament pentru un ordin de vaccinare obligatorie și că acest fapt „trebuia să stea la baza abordării noastre în această problemă”.
 
E de așteptat, deci, ca Scholz să schimbe abordarea. Lauterbach deja a anunțat în ce fel. Rămâne de văzut cum va întâmpina poporul german noua-veche politică a restricțiilor, de care tocmai părea că s-ar fi eliberat.
 
Nu în ultimul rând, o nedumerire despre popor și aleșii lui: La doar câteva luni după ce poporul german s-a prezentat la urne ca să voteze schimbarea Dreptei (CDU vaccinist) cu Stânga (SPD vaccinist), se pune, totuși, întrebarea: cum au putut ajunge la putere specimene politice precum Lauterbach & Co.? Rugăm cititorii noștri din Germania să ne explice în comentarii.